İkinci el sistem toplamak sağlıklı olurmu acaba rx580 8gb li bir sistem toplamayı düşünüyorum 2.el den alışveriş yapmış olanlar yaşadıklarıni yazabilirmi
Kankam ben 2.el alsat yapıyorum eğer ürünleri test edersen hiçbir sorun yaşamazsınİkinci el sistem toplamak sağlıklı olurmu acaba rx580 8gb li bir sistem toplamayı düşünüyorum 2.el den alışveriş yapmış olanlar yaşadıklarıni yazabilirmi
Hocam rx 580 li bir sistem toplama şansın varmi acaba sana zahmet 6kyi aşmasin sadece kasaKankam ben 2.el alsat yapıyorum eğer ürünleri test edersen hiçbir sorun yaşamazsın
6k olacak 580 olacak inşallah İstanbul da yaşıyorsundurHocam rx 580 li bir sistem toplama şansın varmi acaba sana zahmet 6kyi aşmasin sadece kasa
hocam ben piyasadaki ucuz kartları elden geçip bakımını yapıp üstündeki plastiği boyayıp biraz frekans verip özgün kart kutusuyla garantili şekilde satsam olur mu?Kankam ben 2.el alsat yapıyorum eğer ürünleri test edersen hiçbir sorun yaşamazsın
Olmaz tutmaz bencehocam ben piyasadaki ucuz kartları elden geçip bakımını verip üstündeki plastiği boyayıp biraz frekans verip özgün kart kutusuyla garantili şekilde satsam olur mu?
he yani yapılabilir mi demek istediğimOlmaz tutmaz bence
Garantiyi nasıl veriyorsun peki 😀hocam ben piyasadaki ucuz kartları elden geçip bakımını yapıp üstündeki plastiği boyayıp biraz frekans verip özgün kart kutusuyla garantili şekilde satsam olur mu?
Evet İstanbuldayim 6k sadece kasa 580 olması benim için yeterli bu kartı besleyecek birde işlemci ram anakart onlar sende hocam ben pek anlamıyorum6k olacak 580 olacak inşallah İstanbul da yaşıyorsundur
Hocam 6k mümkünse rx580 8gb dahil sadece kasa İstanbul içiBütçeniz nedir?
sorun çıktığında para iadesi veya sıfırıyla değişim şeklinde olurGarantiyi nasıl veriyorsun peki 😀
Ben olsam güvenmezdim. Tabi tercih meselesi.sorun çıktığında para iadesi veya sıfırıyla değişim şeklinde olur
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.