Sapphire RX 580 model ekran kartım
2. Monitörü açmıyor sizce sorun nedir?
650W power supply kullanıyorum.
2. Monitörü açmıyor sizce sorun nedir?
650W power supply kullanıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Giriş kısmı arızalı olabilir,monitörden kabloyu seçmek gerekiyor olabilir.Aklıma bunlar geliyorSappire rx580 model ekran kartım
2. Monitörü açmıyor sizce sorun nedir
650wall power supply kullanıyorum
AMD Ryzen 5 1600 AF.Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
İşletim sistemini sordum, işlemcinizi değil.AMD Ryzen 5 1600 AF.
Windows 10 proİşletim sistemini sordum, işlemcinizi değil.
Herşeyi sıfırdan aldım bozuk olma ihtimali yok 2. Monitörü bağladığımda ekran kartı daha değişik çalışıyor duruyormuş gibiGiriş kısmı arızalı olabilir,monitörden kabloyu seçmek gerekiyor olabilir.Aklıma bunlar geliyor
İşte sorun orda kral 2. Monitörğ bağlar bağlamaz pc kapanıyorBerkayyozy,
Ayarlara girin, monitör sekmesini kontrol edin. Ek olarak ekran kartına bağlı değil mi?
Denedim çıkışlar kablolar monitörler herşey çalışıyor fakar 2. Monitörü bağlı açıldığında ana kart öarkası geliyor no signal diyor veya çalışırken taktığım zaman 2 side gidiyor bir süre sonra klavye mausede gidiyorÖncelikle 1. monitörü söküp direk ikinci monitörü bağlayın. Burada hem kabloları hem 2. monitörü hemde ekran kartı çıkışlarını test etmiş olacağız. Çalışırsa 2 aşamaya geçelim.
Çok tuhaf, önce 2. monitörü sonra 1. monitörü takmayı deneyin. Tam tersi yani.İşte sorun orda kral 2. Monitörğ bağlar bağlamaz pc kapanıyor
Gene kapanıyor😂Çok tuhaf, önce 2. monitörü sonra 1. monitörü takmayı deneyin. Tam tersi yani.
İnstagram adresiniz veya dc niz varsa video atabilirimGene kapanıyor😂
Cihazı garantiye gönderin hocam o zaman. Bu arada bu sefer 1. monitörü bağlarken mi kapanıyor?Gene kapanıyor😂
Yok tek monitörde gayet sağlıklk çalışıyor sorun 2. Yi takınca başlıyorCihazı garantiye gönderin hocam o zaman. Bu arada bu sefer 1. monitörü bağlarken mi kapanıyor?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.