Blackshark v2, void elite, Tuf h3 veya kraken tournament edition olabilir.Merhaba 1k bütçem var biraz artabilir duruma göre. Pc oyunları için kulaklığa ihtiyacım var. Kablosuz zaten bu fiyata yok. Aklımda Asus tuf gaming h3 var şuanda. Sizlere sormak istedim. Var mı önerisi olan
Yok hocam daha pc yok zaten. Yeni çıkacak olan sistemi bekliyorum.Blackshark v2, void elite, Tuf h3 veya kraken tournament edition olabilir.
Hemen almayacaksan 2 hafta içinde muhakkak güzel fiyata kulaklık gelir.
Hocam hepsine baktım ama yine aklıma yatan Asus oldu. Teşekkür ediyorum yardımının içinBlackshark v2, void elite, Tuf h3 veya kraken tournament edition olabilir.
Hemen almayacaksan 2 hafta içinde muhakkak güzel fiyata kulaklık gelir.
Rica ediyorum. İyi Forumlar.Hocam hepsine baktım ama yine aklıma yatan Asus oldu. Teşekkür ediyorum yardımının için
Ne bakımdan hocam?Hyper x could 2 bu bütçede en iyi kulaklık
Teşekkür ederim hocam ama oyun için alıyorm buds 2 olmazBen şahsen buds 2 tercih ederdim(ki zaten ettim kullanıyorum❤️🔥), eğer kulakiçi sorun olmazsa tabi.. Bu fiyata dolby atmos 360 ses felan anlat anlat bitmeyen birçok özeliği var çok kaliteli sağlam bir kulaklık.
Cloud 2 biraz eskidi. Güncel kulaklıkların yanında fıs kalıyor.Ne bakımdan hocam?
1K bütçede fazla seçenek yok. Evet eski ama ses konusunda hala mükemmelCloud 2 biraz eskidi. Güncel kulaklıkların yanında fıs kalıyor.
Ben şahsen kaç yıl cloud 2 kablolu kullandım eskisede farketmez sonuç.olarak ses kalitesi mükemmel bu zamanda 80 li yıllardan kalan ses sistemleri bile şuan çoğu markadan daha iyi.çalıyor bunuda biliyoruz o yüzden eskiye değil kaliteye bakmak lazım günümüzde logitech bile marka ve isim satıyor yoksa başka bi numarası yok yani bu olay heeşeyde geçerliCloud 2 biraz eskidi. Güncel kulaklıkların yanında fıs kalıyor.
Razer kullanırken cloud 2 deneme şansım oldu. Şahsen beğenmedim. Bana sorarsan şimdiki gamepower kulaklıklar ile aynı ses performansı.Ben şahsen kaç yıl cloud 2 kablolu kullandım eskisede farketmez sonuç.olarak ses kalitesi mükemmel bu zamanda 80 li yıllardan kalan ses sistemleri bile şuan çoğu markadan daha iyi.çalıyor bunuda biliyoruz o yüzden eskiye değil kaliteye bakmak lazım günümüzde logitech bile marka ve isim satıyor yoksa başka bi numarası yok yani bu olay heeşeyde geçerli
Hocam Çıkacak olan sistemi bekliyorum sistemden sonra kalan paraya göre bütçe azalmaz ama artabilir. Bekliyeyim o zaman sistem netleşene kadarB Berk000I, asus tuf h1 kablolu alabilirsin yada cloud 2 bence 300 400 daha koy güzel bişey nak dostum
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.