Tamam ama siz sorun yaşadınız diye AMD kötü olmuyor ki. Hangi kartı aldınız siz?
Tamam ama siz sorun yaşadınız diye AMD kötü olmuyor ki. Hangi kartı aldınız siz?
Teşekkür ederim.Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5500 Fiyat: 2075₺ (Sıfır)
Anakart: Msi B450M-A Pro Max Fiyat: 1675₺ (Sıfır)
Ram: Geil 16GB(2x8) 3200 MHZ CL16 Evo Spear Amd Edition Fiyat: 885₺ (Sıfır)
Ekran Kartı: Palit RTX 3060 12GB Dual Fiyat: 5250₺ (İkinci El)
SSD: Kingston 1TB 3500-2100MB/s NVMe Fiyat: 1165₺ (Sıfır)
Kasa: Hiper Zoe Rainbow 4 Fanlı Fiyat: 600₺ (İkinci El)
PSU: Xigmatek Tauro 600W 80+ Bronze Fiyat: 650₺ (İkinci El)
Monitör: Asus Tuf Gaming VG249Q1A 24'' 165HZ 1MS Fiyat: 3500₺ (Sıfır)
Toplam Fiyat: 15.800₺ (03.03.2023 saat 20:18 itibariyle)
Not: İkinci el ürünlerde pazarlık yapılarak 300-500 lira aşağı çekilebilir.
Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed
Rica ederim hayırlı akşamlarTeşekkür ederim.
Size de.Rica ederim hayırlı akşamlar
Güzel sistem alınır bütün parçalar dahil miArkadaşım 18 bine sistem satıyordu fakat yakın arkadaş olduğum için 3 binin lafı olmaz diyor. Monitör ile sistemi satacak, 1-2 aylık ve çok az kullandı.
Ekli dosyayı görüntüle 3807
Ekipmanlar dahil değil. Monitör dahil.Güzel sistem alınır bütün parçalar dahil mi
Yanı alınabilir kardeşim monitör 3500 desen 11500 e daha iyi sistem mümkün değil gibi 😄Ekipmanlar dahil değil. Monitör dahil.
Dinlemiyor kiYanı alınabilir kardeşim monitör 3500 desen 11500 e daha iyi sistem mümkün değil gibi 😄
Yanı alınabilir kardeşim monitör 3500 desen 11500 e daha iyi sistem mümkün değil gibi 😄
Sıfır dediğim sisteme Ryzen 5 5600 ekleyip 2. el güzel bir monitör alabiliyorum ama. Fakat arkadaşımın sistemini alırsam yarın getirecek uzak bir yerden.Dinlemiyor ki
Hemen bir PC almanız mı lazımGüç kaynağı Gamebooster ama arkadaşımın. Patlar diye korkuyorum.
Biraz bekleyebilirim de.Hemen bir PC almanız mı lazım
Sdn de alınabilir diyemiyorum tam olarak parça kalitesi yok PSU dan korkuyorsan ileride değişirsiniz diye düşünüyorumGüç kaynağı Gamebooster ama arkadaşımın. Patlar diye korkuyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.