Ya Zaten Bende 16 GB bakiyorum full ekran kartı illaki rtx fln olmasina da gerek yok 16 gb ram gtx 1650 ti ve 500 gb ssd işimi görür işlemci de 10. Nesilden düşük olmazsa bana yeter de artarDostum bu yorum senin için de faydalı olabilir. Bunun dışında siber güvenlikle uğraşırken bilgisayarda vm falan kuruyorsan ram en az 16Gb olursa senin yararına olur.
Link RemovedÜniveristeye gidiceğim
Yazılım ve oyun geliştirme gibi İşlerle ilgileniyorum ama ana meslek Siber güvenlik aklınızda önerdiğiniz bir laptop varsa yazın ben de ona göre kararlaştırayım
Çok sağol8gb ram olayı içinde tabi sonradan ekleyebilirsin bazen 8gb modeller ile 16gb ram modellerin arasındaki fiyat farkı kendin aynı rami alıp evde takıcağından çok daha yüksek olabiliyor ona dikkat et.
Ram i kendin takarsan çoğu markada garanti bozuluyor hocam. Servisi arayıp sormalısın. Onlar bilgilendirir. Genelde servise gönderiyorsun, onlar takıyorlarÇok sağol
Aynen ama onlarda galiba bi ek ücret alıyorRam i kendin takarsan çoğu markada garanti bozuluyor hocam. Servisi arayıp sormalısın. Onlar bilgilendirir. Genelde servise gönderiyorsun, onlar takıyorlar
Tabi hiçbir şey bedava değil ama garanti daha önemli mantıken.Aynen ama onlarda galiba bi ek ücret alıyor
Bence servise yollamaya falan hiç gerek yok ya direkt 16gb lik bi laptop alıyım kafam rahat olurTabi hiçbir şey bedava değil ama garanti daha önemli mantıken.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.