Bence böyle yeteneklerin varsa kullan hata kast ajansına girip oyuncu bile olabilirsin yurtdışı eğitimini mutlaka al ve ingilizce yi de ana dilin gibi öğren giremeyeceğin alan kalmazModArt Levon hocam şimdi ben 2 ay sonra 17 yaşıma giriyorum. Ya lafı uzatmayacağım nasıl yurtdışına gidebilirim sence. Bundan sonra her bu ülkede durduğum gün bana işkence olacak çünkü. Yeterli seviyede İngilizcem var. Dile yatkınlığım da var istersem kısa süre içinde de geliştiririm.
Teknolojiye ilgim var. Ne biliyim yurtdışında garsonluk falanla bile başlarım. Ha ayrıca tip olarak da onaylanan biriyim herkes manken olmamı söylüyor, farklı şehirlerdeki ajanslardan kabul gelmişti ama farklı şehir olduğu için gidememiştim. Boyum uzun, vücut genetiğim iyi, sarışın kıvırcık saçlı mavi gözlüyüm zengin taliplerimi bekliyorum sksjsksjs. Ya abi sen beni evlatlık alsana bak sağ kolun olurum bilgisayardan da anlıyorum slsjskskslsk
Her yer dolandırıcı kaynıyor ya. Birkaç tane bulmuştum güvenilir. Biri İstanbul biri İzmirdeydi. Nasıl yapacağım bilmiyorum ama keşke olsa. Zamanında baya araştırdım ama bu ülkede kimseye güvenilmez. Yüz tipi, vücut tipi olarak da iyiyim mesela mankenlerde vücut da önemli. Geçen yaz 3 ay her 2-3 günde bir yarım saat kas çalıştım (salonda değil evde kendi çapımda) baya gelişti vücudum. 9 aydır spor yapmıyorum o günden beri hala kas kütlem artıyor.Bence böyle yeteneklerin varsa kullan hata kast ajansına girip oyuncu bile olabilirsin yurtdışı eğitimini mutlaka al ve ingilizce yi de ana dilin gibi öğren giremeyeceğin alan kalmaz
Bende vücut ile uğraşıyorum evde kas bende de var boy da var 186 vücut yapımda fit ama dil yok olsa şimdi ye çok farklı olurdu yazılım işine girerdim ama ben direkHer yer dolandırıcı kaynıyor ya. Birkaç tane bulmuştum güvenilir. Biri İstanbul biri İzmirdeydi. Nasıl yapacağım bilmiyorum ama keşke olsa. Zamanında baya araştırdım ama bu ülkede kimseye güvenilmez. Yüz tipi, vücut tipi olarak da iyiyim mesela mankenlerde vücut da önemli. Geçen yaz 3 ay her 2-3 günde bir yarım saat kas çalıştım (salonda değil evde kendi çapımda) baya gelişti vücudum. 9 aydır spor yapmıyorum o günden beri hala kas kütlem artıyor.
kim olursa olsun her türlü bize giriyor.13. Cumhurbaskani RTE oldu, neler dusunuyorsunuz?
Uslubumuzu bozmadan tartisalim.
La hele bi ben gidebilsem anlatırım da daha ben gidemedim🤣🤣ModArt Levon hocam şimdi ben 2 ay sonra 17 yaşıma giriyorum. Ya lafı uzatmayacağım nasıl yurtdışına gidebilirim sence. Bundan sonra her bu ülkede durduğum gün bana işkence olacak çünkü. Yeterli seviyede İngilizcem var. Dile yatkınlığım da var istersem kısa süre içinde de geliştiririm.
Teknolojiye ilgim var. Ne biliyim yurtdışında garsonluk falanla bile başlarım. Ha ayrıca tip olarak da onaylanan biriyim herkes manken olmamı söylüyor, farklı şehirlerdeki ajanslardan kabul gelmişti ama farklı şehir olduğu için gidememiştim. Boyum uzun, vücut genetiğim iyi, sarışın kıvırcık saçlı mavi gözlüyüm zengin taliplerimi bekliyorum sksjsksjs. Yurtdışında mankenlik için kabul görürüm bence. Ya abi sen beni evlatlık alsana bak sağ kolun olurum bilgisayardan da anlıyorum slsjskskslsk
Umut hocam galiba konuyu açıp mesajları taşıdınız, saat bakımından benim mesaj önde geldiği için konuyu size yazmış. Mesajlar karışmasın diye ekliyorum.13. Cumhurbaskani RTE oldu, neler dusunuyorsunuz?
Uslubumuzu bozmadan tartisalim.
Bununla ilgili ilk mesaji siz atmistiniz, o yuzden oyle yaptim, sorun yok.Umut hocam galiba konuyu açıp mesajları taşıdınız, saat bakımından benim mesaj önde geldiği için konuyu size yazmış. Mesajlar karışmasın diye ekliyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.