10k Bütçem var üstüne 500 tl falan çıkarım monitör tercihen 144hz. NOT: SADECE KASA ÖNERİZİNİZ VARSA BEKLERİM 10K CİVARI MONİTÖRÜ BİR KAÇ AY SONRA DA ALABİLİRİM!
2. El düşünür müsün
Düşünürüm 2.el konusu yasaktır diye açmadım garantili düşürürsek daha iyi olur İstanbul arnavutköydeyim yardımcı olursanız sevirnirim bybarisss Kürşat KütükçüHangi ilde yaşıyorsun sana ikinci el sistem toplayayim veya hazır ikinci el sistem bakalım
Çok güzel ben bakacağım garanti vs biraz zor bütçe sıkıntılı olduğu için ama mümkün olduğunca en iyisini bulmaya çalışacağımDüşünürüm 2.el konusu yasak diye açmadım garantili düşürürsek daha iyi olur İstanbul arnavutköydeyim yardımcı olursanız sevirnirim bybarisss Kürşat Kütükçü
Bekliyorum teşekkürler şimdiden süpersinÇok güzel ben bakacağım garanti vs biraz zor bütçe sıkıntılı olduğu için ama mümkün olduğunca en iyisini bulmaya çalışacağım
Rica ederim kardeşim ne demekBekliyorum teşekkürler şimdiden süpersin
Link RemovedBekliyorum teşekkürler şimdiden süpersin
Naptın kardeşimÖncelikle teşekkür ederim dm gelebilir misin?
Tamamdır teşekkür ederim.Geç geldim ama şunu diyim, facebook gruplarından mesela modart alım satım gibi yerlerden refli alışveriş yapabilirsin. Ben sorun yaşamadım. Temiz ürünler düşüyor bazen.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.