neden asus ve kendiniz topalyabilir misiniz?kullanım amacı oyun mu render mı?Yeni pc alıcam yardım ederseniz sevinirim
Oyunneden asus ve kendiniz topalyabilir misiniz?kullanım amacı oyun mu render mı?
neden asus?daha kaliteli ve ucuza toplayabiliriz başka markalarda
Yardım istediğinden daha iyi biliyorsan kendin topla.Asusun tasarımları daha iyi ve daha kaliteli parçaları birleştire bilirmiyim bilmiyorum
Çünkü marka fanboyluğunun bir anlamı yok, arkadaş size daha uyguna çok daha iyi bir sistem toplayabilirim cebinizden daha az para çıkar diyor. O yüzden ısrar ediyor.Tamam saol ama Asus istememe neden bu kadar tepki verdin
haklısınız hocam,zaten üsste asus olmazsa daha kaliteli ve ucuza toplayabiliriz demiştim.Çünkü marka fanboyluğunun bir anlamı yok, arkadaş size daha uyguna çok daha iyi bir sistem toplayabilirim cebinizden daha az para çıkar diyor. O yüzden ısrar ediyor.
Ancak burada iki tarafı da uyarmak ihtiyacı hissediyorum, öncelikle siz bence gereksiz marka takıntılığı yapıyorsunuz, başka markalar ile de çok güzel bir sistem toplanabildiğini bilmeniz gerekiyor dünyada sadece Asus markası yok. Her markanın iyi ve kötü ürünleri mevcut.
Yavuzkagan42 Sizin de bana göre bir kere sadece konu sahibini marka fanboyluğunun gereksiz olduğu konusunda uyarıp ardından konu sahibinin isteği üzerine sistem toplamanız veya toplamamanız gerekiyor. Yani siz uyarınızı yapın nihai karar konu sahibine kalır.
Hem Levon abininde sistemi asusYardım istediğinden daha iyi biliyorsan kendin topla.
Ama sonra (Yardım istediğinden daha iyi biliyorsan kendin topla) böyle dedinhaklısınız hocam,zaten üsste asus olmazsa daha kaliteli ve ucuza toplayabiliriz demiştim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.