Neden Vortex IPTV Kullanmalısın?
Programı tasarlarken sadece bir "oynatıcı" değil, aynı zamanda bir "medya merkezi" olmasını hedefledim. İşte öne çıkan bazı özellikler:
Netflix Stili Arayüz: İçerikler arasında kaybolmayın! Modern kart yapısı ve akıcı geçişlerle premium bir deneyim yaşayın.
Özel Spor Paneli: beIN Sports, S-Sport, Tivibu gibi dev platformlar için hızlı erişim butonları. Maç kaçırma derdine son!
Sinema ve Dizi Dünyası: Netflix, Disney+, HBO Max ve yerli platformların en güncel içeriklerine özel kategorilerle anında ulaşım.
Gelişmiş Player: Altyazı desteği, ses senkronizasyonu ve tam ekran moduyla kusursuz seyir keyfi.
Günlük Dizi Takvimi: Hangi gün hangi dizi var? Pazartesi'den Pazar'a özel kategorize edilmiş listeler.
Ultra Hafif Performans: HP Victus ve benzeri gaming sistemlerden, giriş seviyesi laptoplara kadar her cihazda takılmadan çalışır.
Güvenlik ve "False-Positive" Hakkında
Programı Virustotal üzerinden tarattığınızda 3 adet uyarı görebilirsiniz (Örn: Wacatac.B!ml).Önemli Bilgilendirme: Bu uyarılar tamamen "False-Positive" (Yanlış Pozitif) durumudur. Yazılım Python tabanlı olduğu ve henüz imzasız bir .exe olduğu için bazı agresif antivirüs motorları (AI tabanlı olanlar) bunu şüpheli görebiliyor. Ancak Kaspersky, ESET ve Bitdefender gibi dünya devleri dosyayı "TEMİZ" olarak raporlamaktadır. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz!![]()
Geri Bildirimleriniz Değerli!
Programı geliştirmeye devam ediyorum. Her türlü hata bildirimi veya "şu özellik de olsa harika olur" dediğiniz fikirlerinizi konu altına bekliyorum.
Kurulum ve İndirme
Sizler için hazırladığım .exe dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz. Herhangi bir kurulum gerektirmez, "Tak-Çalıştır" mantığıyla çalışır.
SİSTEM NASIL ÇALIŞIR:
1- PROGRAM AÇILIŞINDA SİZDEN BİR LİSANS KODU İSTER BİZDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ
2- LİSANS KODLARINA İLİŞKİN GÖMÜLÜ IPTV LER MEVCUTTUR
3- SİZLERE VERİLEN LİSANS KODLARI SÜRELİDİR İLERDE PAKETLERİMİZ OLACAK