2. Ele pek sıcak bakmıyorum o yuzden o seçeneği eledim. 6700 le xt arasında da 1300 lira fark var değmeyeceğini düşünüyorum o yüzden 2 seçenek arasında kaldım.Link Removed
Link Removed
az bir farklan xt almak mantıklı bence ya da ikinci el rtx3070ti-80 temiz ekran kartı bulursanız aladabilirsiniz
Hem dış görünüş olarak hemde ekstra fanlı olmasından xfx alırdım2. Ele pek sıcak bakmıyorum o yuzden o seçeneği eledim. 6700 le xt arasında da 1300 lira fark var değmeyeceğini düşünüyorum o yüzden 2 seçenek arasında kaldım.
XFX RX 6700 XT modelini almış bulunmaktayım umarım bi sorun yaşamadan kullanırım. Değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Hem dış görünüş olarak hemde ekstra fanlı olmasından xfx alırdım
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanXFX RX 6700 XT modelini almış bulunmaktayım umarım bi sorun yaşamadan kullanırım. Değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Güle güle kullan hayırlı olsunXFX RX 6700 XT modelini almış bulunmaktayım umarım bi sorun yaşamadan kullanırım. Değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Hani rx6700 alıyodun🤣XFX RX 6700 XT modelini almış bulunmaktayım umarım bi sorun yaşamadan kullanırım. Değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
daha iyileri senin olsun eyvHayırlı olsun güzel günlerde kullan
bütçeyi artırıyım almışken bi üstü olsun dedim her zaman upgrade yapmnıyoruz niyetiyle hareket ettikGüle güle kullan hayırlı olsun
Hani rx6700 alıyodun🤣
İnşallah amd sıkıntı çıkarmaz bende 3 ay oldu alalı cortladı ekran kartı 🤣daha iyileri senin olsun eyv
bütçeyi artırıyım almışken bi üstü olsun dedim her zaman upgrade yapmnıyoruz niyetiyle hareket ettik
6700xt mi kullanıyordun?İnşallah amd sıkıntı çıkarmaz bende 3 ay oldu alalı cortladı ekran kartı 🤣
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.