Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Spora Yeni Başlamış Biri Olarak İki Ayda Neler Yaşadım?

Haydi ben de deneyimlerimi aktarayım. 5 yıl oldu başlayalı. Kıssadan hisseyi siz alın. Ya da size hikayemi anlatmayayım. Direkt temel tavsiyelere geçeyim. Sporda herkesin bir kitabı var. O onu der bu bunu der. Hangisi doğru hangisi yanlış bilemezsin. Bence en iyi öğrenme şekli DENEYİM. Sana...
  2. bybarisss

Spora Yeni Başlamış Biri Olarak İki Ayda Neler Yaşadım?

Eline sağlık hocam, deneyimlerini paylaştığın için. Aynı zamanda hem kilo verip hem kas kütlesi eklenebilir hocam.
  3. bybarisss

Protein Tozu Önerisi 550TL

Marketteki bir ambalajlı üründen daha zararlı değil. Nedense herkes öcü gibi bakıyor.
  4. bybarisss

Protein tozu gayet de verimli oluyor. Tr şartlarında alınabiliyorsa alınmalı.
  5. bybarisss

SSN'den command quadroyu 2 kez bitirdim. Gayet verimliydi. Gündemdeki indirimleri genelde "supplement gurmesi" adlı youtube kanalı paylaşıyor.
  6. bybarisss

bu protein tozlarının aralarında fark var mıdır?

2kg protein beni 2 ay götürür ama sadece tavuk için günde 50 tl lazım. Ayrıca spordan hemen sonra içilen protein, maximum antreman verimliliği sağlar. Bugün sen marketten paketli herhangi bir gıda aldığında zaten yeterince zararlı besin alıyorsun.
  7. bybarisss

Marketteki bir koladan daha zararlı değiller. Tersine faydaları daha fazla. Bana kullanmayın diyenler genelde 100 kilo oluyor. Buna çok gülüyorum. Proteini yemeklerden alayım desen piyasa malum. Tavuk göğüs 70tl olmuş. Etten bahsetmiyorum bile. Hergün hergün hangi cep dayanır.
  8. bybarisss

Aralarında fark yok gibi. Besin değerleri varsa atın bakayım. Faha fp ürünler olabilir. Protein tozu saç da dökermiş. Haberimiz yok 😀

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.