Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

işlemci için iyi bir termal macun hangisi olabilir?

Bilinmeyen markaların o iletkenlilk değeri sahte olabiliyor bilginize. Ben olsam bilindik bir ürün tercih ederdim. CM maker veya MX4 fazlasıyla işinizi görecektir.
  2. Berkin AYRAL

Prime95 V30.8 Build 17

Prime95 stress testi programı ile işlemcinizin kararlılığını test edebilirsiniz. Piyasada ki en güvenilir programlardan biridir.
  3. Berkin AYRAL

işlemci için iyi bir termal macun hangisi olabilir?

Link Removed Aynısını kullandım çok kez. Soğutması çok iyi ve uzun ömürlü, bunun eski versiyonunu 2yıl önce bir masaüstü sisteme sürmüştüm, geçen gün işlemci değişikliği için söktüğümde 2 yıl geçmesine rağmen hala sıvı haldeydi kurumamıştı. Kısacası tavsiye ederim.
  4. Berkin AYRAL

Abiler 3050 sistem lazım

Levon bu ara yoğun olduğundan dolayı forum ile çok fazla ilgilenemiyor. Kendisine ileteceğim konuya bakacaktır müsait olduğunda.
  5. Berkin AYRAL

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Nihayet her şeyi doğru düzgün bilen, araştıran ve mantıklı konuşan birisine rastladım. Dedikleriniz çok doğru ve çok mantıklı, katılıyorum. Keşke herkes sizin gibi araştırsa, mantıklı hareket etse. Gerçi sizin gibi mantıklı hareket edenler bu ülkede fazla olsaydı 20 yıl tek parti iktidarda...
  6. Berkin AYRAL

Video Izlerken Ses Ve Videonu Yavaşlaması Garipleşmesi

Aynı şey bende de oluyor YouTube'da. Açıkçası YT kaynaklı veya sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende de NVİDİA ekran kartı mevcut.
  7. Berkin AYRAL

Soru Laptopa SSD taktıktan güç sorunu yaşar mıyım?

Hayır, SSD'ler zaten HDD'lerden çok daha az güç tüketiyor. :D
  8. Berkin AYRAL

Kadınlar Günü - 8 Mart 2023

Düzeltildi.
  9. Berkin AYRAL

MİLLET'İN ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Arkadaşlar her konuda aynı şeyi yaşıyoruz. Sizin fikirlerinizi başkası desteklemiyor olabilir veyahut tam tersi de olabilir ancak bunu bir tartışmaya düşürmeye, karşı tarafı kaba sözler ile yargılamaya vb. hareketlerde bulunmaya kimsenin hakkı yoktur. Lütfen herkes yazdıklarına dikkat etsin...
  10. Berkin AYRAL

İnce'nin kazanması imkansıza yakın. ilk turda KK alamazsa ikinci tura her türlü RTE ve KK kalacaktır. İnce'yi her ne kadar sevsem de boşa hayal kurmaya gerek yok.
  11. Berkin AYRAL

Ben önyargılı bakmıyorum. KK'nun kazanacağını düşünüyorum. Zaten hala şunu anlamayan bazı kişiler var. CB Kılıçdaroğlu olacak ama Ülkeyi altılı masa yönetecek Kemal değil. Yani adam kafasına göre karar vermeyecek kafasına göre iş yapmayacak. Zaten Başbakanlık sistemi gelince adam siyaseti...
  12. Berkin AYRAL

Karamsarlığa kapılmamak gerek. Kazanacak gibi görünüyor.
  13. Berkin AYRAL

Karamolluoğlu açıkladı, aday Kılıçdaroğlu oldu. Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yapıyor.
  14. Berkin AYRAL

ModArt m9 Sistem İnceleme - Sistemi Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler - Teşekkür

Videoyu beğendim, yorum yazdım. Gayet güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık diye buradan yazayım tekrardan. :) Dipnot: M9 sistem için en son sürüm olan ve daha yüksek performans için Windows 11 tavsiye ediyoruz, Windows 10 gibi eski sürümler 12. nesil melez işlemci mimarisini desteklememektedir.
  15. Berkin AYRAL

M9 sistem ön panel değişim

Bence çok güzel olmuş.
  16. Berkin AYRAL

Yardım Akıllı Tahtamız Mavi Ekran Verdi.

Memtest USB ye atılıyor, USB den boot edip yapılıyor. Windows sürümü ile bir ilgisi yok yani.
  17. Berkin AYRAL

Memtest yapın.
  18. Berkin AYRAL

O hata ram kaynaklı bir hata hocam.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.