m9 sistemde islemci stok sogutucuyla 72 73 derecelere çıkıyordu başta on paneli sokup denedim 65lere kadar düştü sonra önüne pleksi yaptırmayı düşündüm ve bu hale geldi nasıl olmuş sizce?
Fotograf atarmisin sen ne yaptın 😊Bu kasaya ne yapsan güzel durmuyor bende de var😭
hiç bir şeyFotograf atarmisin sen ne yaptın 😊
On panelmi on cammiBunun önü nasıl sökülüyor yav tozlanmış temizlerdim bende
Tozun hakkından gelemezsem eski haline dondurebilirim bir kule tipi soğutucu alip, teşekkür ederimGüzel olmuş hayırlı olsun , fakat biraz daha bütçe arttırıp kule tipi soğutucuya geçip çok daha serin çalıştırabilirdin işlemcini .
Bir de çok ciddi toz alacak artık ön taraftan , temiz kullanmalısın 👍
Rica ederim keyifle kullan dostum 👍Tozun hakkından gelemezsem eski haline dondurebilirim bir kule tipi soğutucu alip, teşekkür ederim
Görsellerde ekran kartını tutan bir çita gördüm onu nereden temin ettin dostumm9 sistemde islemci stok sogutucuyla 72 73 derecelere çıkıyordu başta on paneli sokup denedim 65lere kadar düştü sonra önüne pleksi yaptırmayı düşündüm ve bu hale geldi nasıl olmuş sizce?
Camı söksem yeter baya tozlandı hoş durmuyorOn panelmi on cammi
n11'den Ekran Kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- Gpu Sarkma Önleyici-Gpu Holder seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Görsellerde ekran kartını tutan bir çita gördüm onu nereden temin ettin dostum
Onca paneli sokup sonra panelle camı bıçakla açtım sadece yanlarında çift taraflı bantla yapistirmislar biraz zorladı sokerkenCamı söksem yeter baya tozlandı hoş durmuyor
Link için teşekkür ederim. Kaç cm istedin ona göre isteyeyim bende.n11'den Ekran Kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- Gpu Sarkma Önleyici-Gpu Holder seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Onca paneli sokup sonra panelle camı bıçakla açtım sadece yanlarında çift taraflı bantla yapistirmislar biraz zorladı sokerken
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.