Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. E

Soru Uygun fiyatlı kulaklık önerisi

Game Power fujin kullanıyorum mikrofon kalitesi çok iyi sesi sonuna kadar açarsanız kulaklarınızı rahatsız edecek kadar yüksek ama maksimum % 60 ile çok temiz ses veriyor. Aşırı ses kasmak içinde çok fazla yükseltmenize gerek yok. Kablosuz kulaklık isterseniz de rampage var ama ben sevemedim gitti..
  2. E

Bu sistem alınır mı?

Rtx 3090 bile 4k ultra ayarlarda dlss olmadan 60 fps üzeri zor çıkarken 8gb 128 bit ekran kartı ne kadar performans verir bilmiyorum.. Teknoloji farkı var tabi ama kas gücü de önemli. 1080p için düşünüyorsan bence daha uyguna bulabilirsin.. 5600x + rtx 3060 12 gb ile 2da oldukça iyi performans...
  3. E

Yardım Ryzen R7 5800X3D + MSI B550 Gaming Edge Hız aşırtma ayarları

oc yapmadan önce pc içi ayarlara bakıp gereksiz uygulamaları kapatırsan eğer pc oldukça stabil şekilde hızlanacaktır. Bios üzerinden msi kendi hazır profilini aktif ederek hız aşırtma yapabilirsin. Game Boost diye geçer. Fakat işlemci kendi başına zaten oldukça güçlü ve çarpan kilidi açık olduğu...
  4. E

5800x3d vs 5900x ve soğutma önerisi

5800x3d yi gamepower skadi 360 ile soğutuyorum 4k ultra + dlss ile maksimum 90 derece gördüm üstüne hiç çıkmadı
  5. E

evlilik hakkında fikir

Ben 7 yıl sonra eşimin beni aslında evlendiğimiz zamanda da hiç sevmediğini aslında beni çıkış yolu olarak gördüğünü öğrendikten sonra onun dayatmasıyla ayrıldım. Şimdi ise özüme döndüm ama artık bir kızım var. Evliliği iyi yaşayan iyi kötü yaşayan kötü tavsiye verir. Benim sana tavsiyem...
  6. E

ryzen 5 7500f ryzen 5 7600x hangisi tercih edilmeli

2k oyun performansı için alacağın ekran kartının da önemi ile birlikte araların 10 15 fps oynuyor. İkisi ile güncel oyunları rahat rahat oynarsın. 1080p için düşünüyorsan eğer direk 7500f al geç. Her iki çözünürlükte de ultra ayarlarda açamayacağı oyun yoktur. Alacağın ekran kartına göre 4k...
  7. E

Windows 11 Home Single Language mi Pro mu?

Aralarındaki fark pro sürümde sonradan home sürümüne ekleyebileceğin programlar gömülü geliyor. Yani home sürümü alıp daha sonradan ihtiyacın olan programları ekler ekstra yazılım yüklememiş olursun. Biri diğerinden daha fazla fps yada görüntü kalitesi vermez.
  8. E

SSD önerisi

Fiyatı baya iyi ben samsung 990 pro 1 tb 3000 liraya aldım bence alınır. Kingston iyidir.
  9. E

Soru Bu tablet alınır mı

pubg cs go oynamam dersen evet var hatta ikinci el bakarsan daha fazla alternatifin de olur. Film izlersin, maillerine bakarsın vs vs..
  10. E

Anakart üzerinden tüm RGB'leri MSI Center ile kontrol etmek istiyorum Yardım!

Anakartın jrgb değil JRAİNBOW çıkışı olması lazım bunu bağlamayamazsın. Konnektör yardımcı olurmu bilmiyorum ama anakartının desteklemediği bir şeyi takmanı önermem. İstersen görsel atabilirim. Gece gece kontrolcülerimi anakartın kutusunu ve kasayı komple kontrol ettim. Msi istese senin...
  11. E

Öneri Oyuncu koltuğu önerirmisiniz

Hawk bakabilirsin ama denemedim. Xdrive Göktürk kullanıyorum 2020den beri taş gibi koltuk bence biraz daha üzerine çıkıp orta üst seviye koltuklarından al sonra keyfine bak..
  12. E

Yardım Asus XG279Q Monitörde Karanlık Alanlarda Lekelenme

Hdr açık mı monitör ayarlarında
  13. E

Soru Bu laptop alınır mi

Beklentinizi karşılayacaksa her ürün alınır. Mesela ben oyun ve film için bunu asla almam. Laptop ile oyun oynanır evet ama masa üstü pc de her zaman özgürlük vardır. Eğer amaç oyun oynamak ise..
  14. E

İtopya sitesi üzerinden aldığım ModArt ARC 1 PC'de kasa LED kumandası gönderilmedi

Reset switch ile değiştirmeyi denediniz mi ? Kumanda olmasa bile en azından rainbow yada farklı renk ile çalıştırabilirsiniz. Tabi switch bağlıysa..
  15. E

IPhone 11 için hızlı şarj kablosu önerisi

Muadil ürünlerden almak istiyorsan alış veriş sitelerinde ki yorumlara bakmanı öneririm. Ben olsam orjinal alırdım sana da tavsiyem orjinal yedek parça kullanman olur.
  16. E

Intel 14700KF Throttle Hk.

360mm soğutucu ile 90 dereceye çıkması çok saçma macunu komple temizleyip pompanı olması gerektiği gibi daha dikkatli takmanı öneririm. Maksimum performans almak istiyorsan soğutucun yukarıda ve boruların kasanın ön tarafında olması gerekir. Ram frekanslarını yükseltebilirsin. Eğer daha güçlü...
  17. E

Soru Bu tablet alınır mı

Beklentilerini ve alacağın tabletin bunları karşılayacağını düşünüyorsan alınır. Mesela sadece film izlemek için ben almazdım. Alternatif mini laptoplara yönelirdim hem windows kullanımı devam ederdi hem de basit işlerimi hallederdim.
  18. E

3X 144hz 1440P Monitör Nvidia Surround sorunu.

Monitörleri surround yaptığımda 60hz olarak sabit kaliyor. Ana monitör Asus diğer 2 monitör Excalibur. Daha önce hepsini 120 ve yukarısı yapabilen oldu mu ?
  19. E

Game Power Skadi 360 nasıldır

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ürünü aldım ve stres testlerine soktum bence oldukça iyi soğutuyor ileride neler yapar bilmiyorum.
  20. E

Soru İlk defa sistem topladım, parçalar arasında uyumsuzluk var mı?

Link Removed bu site teorik olarak sana yardımcı olur işlemcin ben iyi bir seçim olmuş daha iyisi tabi ki var ama senin işlemcin kötü değil. Her zaman daha iyisi vardır. Toplamış olduğun ve gelecek olan ekran kartın ile en az 5 sene bence bütün oyunları oynarsın GTA 6 çıkmayacak olsaydı 10 sene...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.