Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. E

Soru Bu tablet alınır mı

pubg cs go oynamam dersen evet var hatta ikinci el bakarsan daha fazla alternatifin de olur. Film izlersin, maillerine bakarsın vs vs..
  2. E

Anakart üzerinden tüm RGB'leri MSI Center ile kontrol etmek istiyorum Yardım!

Anakartın jrgb değil JRAİNBOW çıkışı olması lazım bunu bağlamayamazsın. Konnektör yardımcı olurmu bilmiyorum ama anakartının desteklemediği bir şeyi takmanı önermem. İstersen görsel atabilirim. Gece gece kontrolcülerimi anakartın kutusunu ve kasayı komple kontrol ettim. Msi istese senin...
  3. E

Öneri Oyuncu koltuğu önerirmisiniz

Hawk bakabilirsin ama denemedim. Xdrive Göktürk kullanıyorum 2020den beri taş gibi koltuk bence biraz daha üzerine çıkıp orta üst seviye koltuklarından al sonra keyfine bak..
  4. E

Yardım Asus XG279Q Monitörde Karanlık Alanlarda Lekelenme

Hdr açık mı monitör ayarlarında
  5. E

Soru Bu laptop alınır mi

Beklentinizi karşılayacaksa her ürün alınır. Mesela ben oyun ve film için bunu asla almam. Laptop ile oyun oynanır evet ama masa üstü pc de her zaman özgürlük vardır. Eğer amaç oyun oynamak ise..
  6. E

İtopya sitesi üzerinden aldığım ModArt ARC 1 PC'de kasa LED kumandası gönderilmedi

Reset switch ile değiştirmeyi denediniz mi ? Kumanda olmasa bile en azından rainbow yada farklı renk ile çalıştırabilirsiniz. Tabi switch bağlıysa..
  7. E

IPhone 11 için hızlı şarj kablosu önerisi

Muadil ürünlerden almak istiyorsan alış veriş sitelerinde ki yorumlara bakmanı öneririm. Ben olsam orjinal alırdım sana da tavsiyem orjinal yedek parça kullanman olur.
  8. E

Intel 14700KF Throttle Hk.

360mm soğutucu ile 90 dereceye çıkması çok saçma macunu komple temizleyip pompanı olması gerektiği gibi daha dikkatli takmanı öneririm. Maksimum performans almak istiyorsan soğutucun yukarıda ve boruların kasanın ön tarafında olması gerekir. Ram frekanslarını yükseltebilirsin. Eğer daha güçlü...
  9. E

Soru Bu tablet alınır mı

Beklentilerini ve alacağın tabletin bunları karşılayacağını düşünüyorsan alınır. Mesela sadece film izlemek için ben almazdım. Alternatif mini laptoplara yönelirdim hem windows kullanımı devam ederdi hem de basit işlerimi hallederdim.
  10. E

3X 144hz 1440P Monitör Nvidia Surround sorunu.

Monitörleri surround yaptığımda 60hz olarak sabit kaliyor. Ana monitör Asus diğer 2 monitör Excalibur. Daha önce hepsini 120 ve yukarısı yapabilen oldu mu ?
  11. E

Game Power Skadi 360 nasıldır

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ürünü aldım ve stres testlerine soktum bence oldukça iyi soğutuyor ileride neler yapar bilmiyorum.
  12. E

Soru İlk defa sistem topladım, parçalar arasında uyumsuzluk var mı?

Link Removed bu site teorik olarak sana yardımcı olur işlemcin ben iyi bir seçim olmuş daha iyisi tabi ki var ama senin işlemcin kötü değil. Her zaman daha iyisi vardır. Toplamış olduğun ve gelecek olan ekran kartın ile en az 5 sene bence bütün oyunları oynarsın GTA 6 çıkmayacak olsaydı 10 sene...
  13. E

Corsair 3000D mesh kasa

Uzun süre ne kadar belirtirsen ona göre tavsiye vereyim sadece aksesuarlarım ekli sepette 17 000 lira şu anda :D pc dünyası kendini çok fazla çeşitli hale getirdi.
  14. E

Game Power Skadi 360 nasıldır

Arkadaşlar herkese selamlar sipariş vermek üzereyken son anda sormak istedim kullanıp deneyimleyenler varsa yorumlarını bekliyorum. Not bütün setim game power dizili henüz bir sıkıntı yaşamadım oldukça memnunum. Sevgiler..
  15. E

kendinizi nasıl hissediyorsunuz

Türkçe bilmeyen insanların kaderimizi belirleyip oy kullandığı seçimler miydi o
  16. E

Bu sistemi aldım

klavye mouse kulaklık uygun fiyatlı game power dizebilirsin rgbleri koordineli yanar performanlarıda iyidir
  17. E

Hangi kulaklığı alayım?

Aldıktan sonra özellikle ses kaydı ve youtube videosu çektim sesli görüntülü kontrolü için kesinlikle dip ses yok. Varsa da gerçekten hissettirmiyor. HyperX Cloud 2 kulaklığım da var ama onun mikrofonu bile buna yetişemez ve onda dip ses vardı. HyperX de sadece daha temiz ses alıyorum ama...
  18. E

Hangi kulaklığı alayım?

Game Power - Fujin kullanıyorum uygulamasından ses seçimini bass olarak kullanınca 10/8 puan veririm. Sesi sonuna kadar açıp dinlemeni kesinlikle önermem uğultu yapıyor. Yalnız mikrofon kalitesi muazzam kaliteli 10 üzerinden 20 puan veririm. Arada 157 lira fark var ama kesinlikle değer. Yayın...
  19. E

Rtx 4070 ti vs rtx 3090 SAF KAS GÜCÜNDE 4k da hangisi daha iyi

Merak edip vs videolarına baktım 2 kartta kafa kafaya performans sergilemiş. İşlemci, anakart, ram ve psu kalitesine göre maçı kazanan değişir. Saydığım donanımlar üst seviye olacaksa ben olsam 3090 alır devam ederdim. Kartı almakla bitmiyor onu stabil ve kararında beslemek içinde gerekli...
  20. E

LGBTQ Onur Ayı!

LGBTQ+ kavramının ülkemizdeki karşılığı ''oğlancılık, düğmecilik, kız kıza, erkek erkeğe'' diye algılanıyor. Hiç bir erkeğin bir erkeği yada bir kadının başka bir kadını sevebileceği aşık olabileceği kimsenin aklına gelmiyor. Aslında ülkemizde olan şey ''istismar'' ve bunu kullanan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.