Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. C

sistem toplama kablolama

ARGB fanlarınızı kasanızdaki kontrolcü veya MSI anakartınızdaki ARGB başlıklarına takarak kontrol edebilirsiniz. Anakartınız destekliyor iken kasanın içindeki kontrolcüyü kullanmanın bir mantığı olmaz. MSI Center ile tüm kontrolleri yaparsınız.
  2. C

Yeni sistem topyalacağim

4K da oyun ciddi bir donanım gerektirecektir. Ekran kartınız ve monitörünüz de önemli. DDR5 platforma sahip intel i7 veya AMD x3D işlemcili MSI anakartlı bir sistem oluşturabilirsiniz. Ram'inizi de 32den aşağı tutmayın.
  3. C

5950X sistem kaç yıl kullanılır?

Yeni üretilmiş bir donanım almışsanız eğer, üreticisi bunu 7 yıl çalışabilecek kadar ömürlü üretmiştir. Fazlası sizin temiz kullanmanıza (Sıcaklık,Nem,Toz vb) ve kaliteye göre değişir.
  4. C

ASUS ROG STRIX B650-A vs MSI X670E Gaming vs ASRock B650e Steel Legend

Son tercihim Asus olurdu. Seçenekler arasında Asrock, MSI dan daha cazip duruyor.
  5. C

Yeni kurduğum sistem. fikirlerinizi bekliyorum..

Güzel sistem, güle güle kullanın. Render için ram ilavesi yaparsanız tadından yenmez. 100 intel bilgisayar toplarsam belki ama belki 1 amd toplarım. Oyuncular bilmez intelin ne işe yarayacağını :)
  6. C

Satılık Intel 12400F Ekran kartsız kasa

Halen satılık In WhatsApp teilen
  7. C

35000 TL pc toplama

Onu size kim önerdi ise bir daha onunla görüşmeyin. :) Fiyat olarak biraz yüksek.
  8. C

Asus tuf x670e plus wifi anakart sorunu

Kullandığınız kart sisteminize göre biraz eski kalıyor. Anakart açılışta testlerini yaparken takılıyor muhtemelen. Öncelikle bios güncel olup olmadığına bakın. Güncelledikten sonra durumu gözlemleyin.
  9. C

Yardım Ekran kartım ramden çalıyor

Marka bağımsız geçmişten günümüze bunu birçok kart zaten yapmaktaydı. Sizi etkileyebilecek bir durum değil. Varsayılan olarak gelen bir durum. Çok merak ederseniz bazı anakartların bioslarında bu ayarlar mevcut olabilir, oralardan kapatma veya değiştirme imkanı tanırlar.
  10. C

MSI RTX 4070 Tİ SUPER GAMİNG X SLİM Hakkında

Hem ti hem süper. Siz sevdiyseniz alınır. Elbette daha pahalı ve iyileri olabilir.
  11. C

Adobe programları kasıyor

İsteyene kendi bilgisayarımı verebilirim 14700KF 32 DDR5 6600MHz Z790 çift 512 Gen4 M2 +2x boş 850 Platinium Gemini S Kasa CM 360mm Sıvı S. Ekran kartsız 36bin.
  12. C

Öneri 30-50 bin TL arası laptop tavsiyesi

Mimari çizimler için özel geliştirilen grafik sisteme sahip cihazlardan tercih etmeniz çok daha iyi olacaktır. Ama bu bütçeye çok kısıtlı modeller var. Linkten bir inceleyebilirsiniz. Mimari Projeler için Laptop Seçenekleri 48-68bin
  13. C

nas disk masaüstü pc çalıştırma

NAS diskler normal disklere göre çok daha uzun ömürlüdür ve gece gündüz çalışabilir olarak üretilirler. Masaüstünde kullanırsınız. Ekleme konusunda bir iki link bırakacağım. https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/storage/disk-management/initialize-new-disks
  14. C

mining yapmak istiyorum?

O kart ile şimdi başlarsan en çok kazandıran coin 1ay bozunca sürekli açık bırakman şartı ile 1$ kazandırmış olacaktır. Günlük 1TL bile değil.
  15. C

Ryzen 9 7950x3D Bilgisayar geç açılıyor

Bir de şunu yapalım. Biosta; Ai Tweaker kısmında Dram Timing Control altında Memory Context Restore ENABLE olsun. ilk ekran da Expo seçeneğini aktif edin Fast boot disable olsun Save Exit.
  16. C

Ryzen 9 7950x3D Bilgisayar geç açılıyor

Bir dünya para verip sistem toplayacağım ve açılması için 3dk bekleyeceğim. Başıma dert almış olurdum herhalde camdan balkondan aşağı atardım. Bu süre çok fazla. Ben intelciyim powera basınca en fazla 5sn de masaüstü hazır oluyor. Ramlerden ikisini çıkarıp durumu gözlemleyebilir misiniz?
  17. C

Satılık Intel 12400F Ekran kartsız kasa

11Bin TL Anakart : MSI Pro H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX İşlemci :Intel i5-12400f Kutulu İşlemci Ram: XPG Gammix D30 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 Black Edition Ram AX4U32008G16A-SB30 Kasa : Coldpower Z6 750W 80+ Bronze ATX Bilgisayar Kasası Kioxia BG4 KBG50ZNS256G 256 GB PCIe Gen4x4 NVMe...
  18. C

Beyaz VGA ışığı sünmüyor,Ekran görüntüsü geç geliyor

Bazı sistemlerde (özellikle asus tuflarda) bu mevcut. Bana hiç denk gelmedi, deneyip çözmek isterdim. Herşeyi kapatın,fişi çekin. Sonra ilk monitörünüzü açın, ardından kasanın power'ına basın. Sıralama böyle olsun. Bir de bios default ayarlara bir çevirin deneyin. İleride güncelleme ile...
  19. C

Öneri laptop soğutucu fan öneri

Bu tip ürünlerde sessiz birşey bulmak çok zor. Sizin laptopunuz da oyuna başladığınızda fanlar yüksek devre geçer ve ses duyarsınız. Onun gibi düşünün. Ses illaki olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.