Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. KÜFÜRBAZ HAYDO

Hadi Biraz Kafa Dağıtıp Muhabbet Edelim :)

Teşekkür ederim, ben de iyiyim.
  2. KÜFÜRBAZ HAYDO

Hadi Biraz Kafa Dağıtıp Muhabbet Edelim :)

Merhaba, nasılsınız? İyi misiniz?
  3. KÜFÜRBAZ HAYDO

Oyun İndir Vip güvenilir mi ?

Güvenilir, korsan oyun denince genellikle bu siteyi kullanırım. Bir de fullprogramlarindir.net diye site var, orayı da kullanırım. Bu ikisinden gözüm kapalı oyun indiririm, size de tavsiye ederim.
  4. KÜFÜRBAZ HAYDO

Yok ya Ne ısınması

Suları görünce telefon rahatlamıştır :D
  5. KÜFÜRBAZ HAYDO

Sigaraya 5TL ZAM!

Sigara kullanmıyorum da gene de gelen zamları savunmam, sizler de savunmayın arkadaşlar. Bugün sigaraya, yarın da farklı bir şeye zam gelir. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında bakmayın.
  6. KÜFÜRBAZ HAYDO

Dolar 21 TL'yi Geçti!

Ne düşünebiliriz? Her şey kötüye doğru gidiyor.
  7. KÜFÜRBAZ HAYDO

Cumhur Ittifakı Zaferinden Buruk Görüntü

Aşırı fanatiklik kesinlikle doğru değil. O gün kutlama yapıldı da ne oldu? Dolar 3-5 TL bandına mı geldi? Ülkedeki mülteciler mi gitti? Bu insanlar neyi kutladı? Kutlama yapanların çoğu gariban, zenginlerin kutlama yaptığını göremezsiniz. Onlar bu tarz işlerle uğraşmaz, sadece işlerine bakarlar...
  8. KÜFÜRBAZ HAYDO

Kilicdaroglu'ndan Maclari Sifresiz Izleme Vaadi

Bu sefer de izlemeyenlerden çıkacaktı para. Çok da etik olmadığını söyleyebilirim. Bu ülkede yıllarca TRT vergisi alındı hâlâ alınıp alınmadığını bilemiyorum da bir kişi kullanmadığı hizmet için para ödememeli.
  9. KÜFÜRBAZ HAYDO

Merhaba :)

Merhaba :)
  10. KÜFÜRBAZ HAYDO

PS5 şu anki fiyatları ile alınır mı?

Ortalama bir bilgisayar almak da oldukça mâliyetli olmaya başladı. Bilgisayarı almanın yanı sıra oyun fiyatları da uçuşta. 13-15 bin TL arasında bulunabilirse bence de alınabilir. Ortalama bir bilgisayar almaktansa PS5 almak daha mantıklı geliyor.
  11. KÜFÜRBAZ HAYDO

TMO 5lt Ayçiçek Yağı 135TL

Aslında fiyatı oldukça uygun, isteyenler değerlendirebilir.
  12. KÜFÜRBAZ HAYDO

İBB Başkanına 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi!

Muhalefet akıllıca davranıp bu olayı gündemden düşürmemelidir.
  13. KÜFÜRBAZ HAYDO

Son Dakika 100 Milyonlarca WhatsApp Kullanıcısının Telefon Numaraları Satışa Çıktı

Facebook verilere bir sahip çıkamıyor yahu, bir değil, iki değil, yeni bir olayı da değil. Sürekli verilere bir şeyler oluyor.
  14. KÜFÜRBAZ HAYDO

Melih Kalkan Hayatını Kaybetti

Huzur içinde uyusun, Unlost'a da teşekkürler. Unlost sayesinde çocuk son günlerini iyi geçirdi.
  15. KÜFÜRBAZ HAYDO

Oyunda Ölünce Gerçekte de Öldüren Katil VR Başlığı Geliştirildi

Oyunda yapılacak olan tek bir yanlış, tüm doğruları da götürecek. Beğenmedim.
  16. KÜFÜRBAZ HAYDO

Elon Musk Kimdir?

Elon Musk bayağı zengin bir abimizdir, Twitteri'i de satın aldı.
  17. KÜFÜRBAZ HAYDO

Beni Hiç Böyle Görmediniz 😂 Yıllar içinde Nereden Nereye?

Herkesin illaki bir zor zamanı oldu, önemli olan pes etmeden bu zamanlara gelebilmektir.
  18. KÜFÜRBAZ HAYDO

Yeni yıldan beklentileriniz?

Savaşların bitmesi ve enflasyonun düşmesi diyebilirim.
  19. KÜFÜRBAZ HAYDO

Rehber Bedava Game Pass Almak

Game Pass çok güzel bir alternatif, değerlendirilmesi gerekiyor.
  20. KÜFÜRBAZ HAYDO

Öneri Creative Tasarım Örnek

Tasarım güzel ve sade gözüktü, sadeliği seven bir insanım ve bu tasarımın iş göreceğini düşünüyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.