Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. black-man

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

hocam fiyat 25k üstü olacak diyorlar doğrumu duyduklarım en son 20 24k arası demiştiniz
  2. black-man

24k altı 20k üstü olacak fiyat
  3. black-man

Soru üst segment sistem için 2k monitör zorunlu mu 1080 aldım sorun yaşar mıyım

çıkan sisteme bağlı ama sistemin hakkı 2k ama darboğaz olur yani "bence"
  4. black-man

Soru 2k Monitör tavsiye

mağazalara bakın derim ben
  5. black-man

Soru 2k Monitör tavsiye

hocam sakın 8k vermeyin benden demesi
  6. black-man

Soru 2k Monitör tavsiye

hocam vatandan alın ben vatandan aldım 6222 tl idi mağazalara bakın derim
  7. black-man

Soru 2k Monitör tavsiye

pivot özelliği yok sanırım benim monitörde parlaklık yüksek ve her türlü pivot özelliği mevcut ve 3 yıl garantili ben 2 ay önce aldım hatta olmamışta olabilir memnunum açıkçası aldığım pc hariç tabii ki de karar sizin
  8. black-man

Soru 2k Monitör tavsiye

ben rtx 3070ti sistem aldım yeni o sistem için asus vg27aqz adlı monitörü aldım çok memnunum
  9. black-man

inşallah hocam ya çok istiyorum bu sistemi levon abim ekimde söylemişti o günden beri yetiştirme derdindeyim
  10. black-man

valla hocam 24k para verdim paramla rezil oldum daha önce aldığım gibi sistemi servise göndermiştim bişey yok diye geri gönderdiler bana bana geri geldiğinde hem görüntü kesilimi daha çok artı coil whine çıktı ve sistem kasmaya başladı bugün aradım yok diyor biz arızayı tespit etmemiz lazım...
  11. black-man

aynen hocam fena bir sistem olacakta yarın sistemi iade için göndericem arıza tespit ediceklermiş beyefendiler 2 gün içinde o sonuçlanacakmış onaylanırsa ayın 11ine yetişirmi sizce? gaming gen trden aldım sistemi
  12. black-man

hocam bnm arıza pcmi gaming gen tr alırsa iade yetişirse alıcam bende inş
  13. black-man

@ModArt Levon hocam bide gaming gen tr iademi olsa tadından yenmezdi valla
  14. black-man

rtx 3070ti li sistem gelicek ve 24k altı olacak
  15. black-man

Öneri 2 3090 veya Tek 4090 ??

hocam sıfır 3090ların fiyatı daha düşer bence ama kur artarsa aradaki makası kapatır gibi
  16. black-man

Öneri 2 3090 veya Tek 4090 ??

geçenlerde 3090 vatanda 22kya düşmüştü
  17. black-man

yeni aldığım sistemde kasadan tiz bir ses geliyor

hocam iade almazlarsa thh de hakkım olur mu? eğer iade edersem sizin sisstemi alırım
  18. black-man

hocam sizin sistem ayıptır sorması kiminle olacak acaba :d
  19. black-man

hocam en başta değişim yapın dedim yapmaya yanaşmadılar ama iade de sıkıntı çıkartırlar gibime geliyor sistemi gaming gen tr den aldım onlara göre iade veya değişim olcaksa teknik servisiin onay vermesi lazımmışta ...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.