Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. black-man

RTX 3070ti i5 12400f sistem arıyorum

başka hangi oyunlarda kaç fps alıyorsunuz hocam spiderman remastered mesela
  2. black-man

hocam ben kasayı 2 defa gönderdim format atıp gönderiyorlar bende dedim ki *2.sefer gönderirken bu sefer çözemezseniz sorunu öbür sefer gönderdiğimde iade alır mısınız diye sordum alırız dediler geldi bana yine aynı sorun aradım dedim iade alın yok dediler bakçaz sonra dalga geçiyorlar resmen...
  3. black-man

Volkan çıkıcak sistem

eski çıkardığı sistemmiş 1669476769 öyle diyorlar
  4. black-man

pcde 2 saniye görüntü gidip geliyor ve bu sadece tek açılışta oluyor
  5. black-man

hocam 3070li çoğu sistem de ya bu işlemci gördüm yada ryzen 5600 veya 5600x
  6. black-man

harbi ya ama dıştan görünce biraz ısındım ama küçük bence gt 501 tam bana göre :)
  7. black-man

neden olmasın 1669471957 Link Removed sistem bu
  8. black-man

Kasa içerisine koyulacak figür önerisi

arkadaşlar selamlar 3 tane figür önerisi istiyorum birisini ekran kartının altına koyacağım ikisini de üstüne koyacağım önerileriniz varsa alabilir miyim? teşekkürler...
  9. black-man

gaming gen tr ama pişman oldum orası ayrı mesele
  10. black-man

reis 24k full asus aldım bende psu falan asus rogtu
  11. black-man

Ekran kartı önerisi lazım

2060 alcağına rx 6600 al 3060 gücünde
  12. black-man

Bu steam sepeti nasıl?

Arkadaşlar steamden şu oyunları alıyorum: metro bundle paket rdr2 assetto corsa burası 210 TL tutuyor yatırım için ayırdığım paramdan vermeye değer mi yoksa almayayım mı fazla oyun oynayan birisi değilim arada giriyorum sadece ama hikayeleri güzel diyorlar stres atmak için almak istiyorum ama...
  13. black-man

Pc ve masa için süs aksesur önerisi

önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar ışıklı mışıklı bi şeyler
  14. black-man

hocam bazen setup atıyorlar böyle ufak robotlar falan var rog strix çıkartmalar falan onları nerede bulurum ayrıca kasa için ne yapabilirim
  15. black-man

Steam Sonbahar İndirimleri 🔥

metro serisi alınır mı ya 1669145400 https://store.steampowered.com/bundle/13326/Metro_Saga_Bundle/
  16. black-man

hocam nerde bulabilirim onu stoklarda yok gözüküyor
  17. black-man

arkadaşlar şöyle hem pcyi hem masaya güzel aksesurlarınız varmı asus rog strix ışıklı kalıplar oluyor falan güzel bir şeyler varsa atarsanız link sevinirim
  18. black-man

Forumu Canlandırmak Adına Herkesin Setuplarını Bekliyorum

reis şu sondaki wallpapera aşık oldum atarmısın yaw
  19. black-man

Gaming gen tr servis rezaleti

Merhaba arkadaşlar gaming gen trden 6 ekimde rtx 3070tili bir sistem aldım ve kusurluydu kusuru görüntü 2 saniyeliğine gidip geliyordu 2 hafta dolmadan teknik servise gönderdim teknik servis hiç bir soruna rastlamadık deyip geri gönderdi bana neyse dedim belki sorun monitördedir monitörüde yeni...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.