Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. vonaleee

Video Haqqus yeni sistem inceleme videosu Cuma 18:00

bekleyip görelim...bu psu lara büyük önyargı var bence...belki çıkacak sistem zorlamayacak psu yu rahat çalışacak...belki çok güzel bir fp çıkacak ve alıp psu yu değiştirsen bile karlı çıkacaksın...
  2. vonaleee

Video Haqqus yeni sistem inceleme videosu Cuma 18:00

Uzun zamandır yeni sistem çıkmıyordu yaşadığımız afetler dolayısıyla... sistem hakkında bi ayrıntı yok "süpriz fiyat" etiketiyle instagramda paylaşım yaptı sadece.. ilgilenenlere duyurulur
  3. vonaleee

kargo ile pc göndereceğim ama ekran kartı takılı olacak

peki arkadaşlar vatan bilgisayar neden bunu bana takılı gönderdi? herkese mi böyle gidiyor acaba?
  4. vonaleee

Soru NAYS ile google ödemelerinde sorun

kampanya vardı nays ile ödemelerde paparada damı var?
  5. vonaleee

alacak kişi ben takamam edemem falan dedio yüzden yani...bi konuşayım bakalım otobüsten alabilir mi terminalden tşekkürler
  6. vonaleee

otobüsle peki? kartı takılı göndermek zorundayım
  7. vonaleee

arkadaşlar ordu/istanbul arası kasa göndereceğim alacak kişi ekran kartını takacak bilgisi olmadığı için ekran kartı takılı olarak göndermek zorundayım... bu arada kasa bana vatandan geldiğinde ekran kartı takılıydı...normalde böyle olmaması gerekiyor diye biliyorum... ekran kartının alt ve...
  8. vonaleee

2 defa görüştüm ikisinde de kısıtlama görünmüyor karşı tarafla iletişime geçin dendi. Bu arada eşimin telefondan onun kartı ile de işlem yapamıyoruz
  9. vonaleee

Normalde bu konuyu alışveriş yurtiçi alışveriş /kartlar kısmına açacaktım ama yetkiniz yok yazıyordu Şimdi arkadaşlar ben youtube premium almak için nays kart bilgilerimi girdim şöyle bir hata veriyor İsteğiniz başarısız oldu. Ödeme yöntemi bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun veya...
  10. vonaleee

Üzülerek Belirmek İsterim :(

biraz önce bir röportaja denk geldim kadın yıkılan evin başında konuşuyor içeride annem kızkardeşim var ama enkaz kaldırma çalışması başladı diyor...sanırım net sayıyı hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz...
  11. vonaleee

Deprem Dayanışma YouTube Ortak Canlı Yayını

Modart ismini görmek gurur verici...teşekkürler
  12. vonaleee

7.7 büyüklüğündeki depremde can kaybı 1014

Son 24 saat, toplam 256 deprem (Yerel saat).
  13. vonaleee

7.7 büyüklüğündeki depremde can kaybı 1014

şu saate kadar bölgede tam 204 deprem olmuş...inanılmaz bir rakam
  14. vonaleee

Yaşanan Depremde Enkaz Altında Kalanlar Veya Yardıma Muhtaç Olanlar

Forum üyelerimizden o bölgede olup yardıma ihtiyacı olan var mı acaba? benim bugun şanlıurfa dan bir arkadaşımızdan alışverişim olacaktı durumu iyiymiş ama psikolojik olarak kötü durumdalar mesela
  15. vonaleee

Türkiye Genelinde Deprem!

herkese çok geçmiş olsun...taa ordudan bile hissedenler olmuş .7.4 olduğuna bakmayın depremin boyutu sadece rakamlar değil depremin çeşidi de büyüklüğünü etkiliyor...şuan tam tabiri bilmiyorum ama bu yaşanılan en korkunç deprem çeşitlerindendi büyük ihtimalle...
  16. vonaleee

Donanım Arşivi yeni sistem 11.799TL AMD R5 5600&RX6700

Youtube abone sayısı 250k olunca übersonik bir sistem gelecekmiş
  17. vonaleee

kendi kendine konuşan varmı?

abicim sen işi bilmiyosun 250 bin takipçi olunca "samanyolunun" en fp sistemi yapıcam de bak nasıl 1 haftaya takipçi artıyor :D
  18. vonaleee

Sıkı takipçisi olduğum bir kanal... kanalı öneririm hala takip etmeyen varsa
  19. vonaleee

sesli mi sessiz mi? sessiz olarak bazen ben de konuşurum
  20. vonaleee

Dev Atatürk Fotoğraf Arşivi

Atatürk'e yakın oturduğunu göz önünde bulundurursak İsmet İnönü olabilir..ozamanlar öyle bir bıyık modası varmış :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.