Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. B

3090 / 13.Nesil İşlemcili Sistem ! 42.000TL

Merhaba Arkadaşlar... Sistem Toplamayı düşünüyorum, internet üzerinde araştırdığım parçaların kaba-taslak fiyatlarını çıkardım. Sizce bu fiyata daha iyisini toplayabilir miyim ? Sistemde uyumsuz veya güzel olmadığını düşündüğünüz parçalar olduğunu düşünüyor musunuz ? Siz olsanız hangi parçayı...
  2. B

45.000TL ile nasıl bir sistem toplardınız ? (Sadece Kasa)

PALIT RTX 3090 GameRock Alınması Önerilir mi ?
  3. B

Eğer öyleyse bu dediğiniz gibi ikinci el düşünülebilir
  4. B

Evet türkiye içi garantiye girmiyor fakat bazı firmalar ekran kartını test ediyor test günü saati vs. belgeleri kutuyla beraber gönderiyor bu şekilde kart sadece test için kullanılmış oluyor. Ama bir sorun olursada yurtdışına kartı gönder geri gelmesini vs bekle derken 40 günde geçer :d
  5. B

Valla dostum haklısın bulmak zor. Ama tüm dünyada kara cuma olan bi haftaya gireceğiz. Bunun türkiyede bir avantajı olmasa bile dünyada birçok avantajı olacaktır. Yabancı kanallardan amazon aracalığı ile sipariş verip gümrük vergisini bile ödeyerek çok çok uyguna getirtebilirim diye düşünüyorum.
  6. B

Bunu düşüneceğim eğer uyguna bulamazsam bir seçenek olarak aklımda bulunacak. Teşekkür ederim
  7. B

Kardo param güvende ile alışveriş yapınca senden yüksek mebla para kesintisi yapıyor. Eğer iade edersem o kesintiyi geri veriyormu ?
  8. B

Valla reis 25'i ne kadar beklicem ''Black Friday'' zamanında parçada toplayabilirim. Sahibindene vs de baktım 3090 fiyatları ikinci el çok ucuz fakat tonla test yapmak gerekiyor. Test yapmayı geçtim aynı şehirde satan bulmak gerekiyor yoksa ekran kartı için git şehir değiş test yap anlaşama geri...
  9. B

Aynen 25 Kasım'ı bekliyorum. O Ara topladım topladım, toplayamazsam zaten inidirim beklemeden artık ne yapılıyorsa
  10. B

Reis valla Piyasada uyguna hiç 3090 Yok. Bi indirim olsa yakalasam direkt çekicem.
  11. B

Çok teşekkür ediyorum. Yarın sen cevap verene kadar etiket atarım :D
  12. B

Dostum bana bir sistem toplayıp paylaşabilir misin ?
  13. B

Valla güzel bi indirim gelirse RTX 3090 İçin. İ5-13600K Da alabilirim
  14. B

İkisindende 1'er tane oluşturabilirsin. Maksat bu bütçe ile en üst segment kasa oluşturabilmek. Neden 2'sindende oluşturabilirsin dediğime gelirsek eğer, indirimde neleri yakalarsam onları alacağım en azından kafamda birden fazla seçenek oluşur.
  15. B

Merhaba Arkadaşlar... 45.000TL Bütçeniz olsaydı, nasıl bir sistem toplardınız ? Çok iyi dediğiniz hazır sistem varsa eğer veya hazır sistem içinde değiştirmiş olduğunuz parçalar varsada önerebilirsiniz. SADECE KASA !
  16. B

45.000TL ile Sistem Topluyorum. Eksiklerim var ! Öneriler Bekliyorum.

Dostum zaten bütçeyi düzgün kullanabilmek adına forumdayım. Eğer varsa bana önerin 45K Ya bir sistem çıkarabilirsin. Çok sevinirim
  17. B

B660-A İLE B660-F Arasındaki fark nedir ?
  18. B

Reis aradım biraz ama kaç fan yeri olduğu yazıyor. içinden kaçtane çıktığı yazmıyor :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.