Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. B

3090 / 13.Nesil İşlemcili Sistem ! 42.000TL

Aslında PC hocası 3070'li sistem toplamıştı bu kasaya. Bence iş yapabilir
  2. B

Kasa ve Sıvı Soğutucuyu 20 Dakika önce aldım Link Removed 7.700TL olan malzemeyi 4.000TL Ye kapattım.
  3. B

@bybarisss @Sea Birisi dediki bana sıvı soğutucuna kit gerekebilir, işlemcinle uyumlumu bilmiyorum. Tam olarak anlamadım ne demek istediğini yardımcı olur musunuz
  4. B

O Zaman sıvı soğutma ve kasayı çok iyi denk getirdim ?
  5. B

@Sea @Furkan Karagülle Link Removed Sizce kurduğum sistem için aldığım ilk iki parça Fiyat ve Sistem uyumu nasıldır ?
  6. B

Bide sanırım aldığım kasaya üst tarafa 2 li takılıyor diye bunu aldım. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Yoksa sıvı soğutucu için bir tık üzülürüm :D
  7. B

Kasa ve Sıvı Soğutucu Fiyatları Sizce İyimi Kurmak istediğim Sisteme Gidermi ? @bybarisss @™ROOT @Astronot
  8. B

Msi PRO Z690-A İle Asus Z690-A Arasında hangisi daha iyi peki ona göre şanşımı denicem :D
  9. B

İnternet üzerinden alacağım bunu belirttiğimde paket açılışı yapamıyoruz gibisinden bir cevap alırsam diye diyorum. Başka bir anakart öneriniz varmı ?
  10. B

Valla bro al-sat yapmayı düşünmüyorum. Beni 3 yıl idare etsin yeterli. 3 Yıl sonra en iyi ekran kartını alırım. Zaten tak-çıkar yapacak biri değilim. Sağlam bir kasa ve güzel bir kablolama - montajlama yapıldıktan sonrada beni rahat 5-6 yıl götürür.
  11. B

45.000TL ile nasıl bir sistem toplardınız ? (Sadece Kasa)

Evet şimdi kontrol ettim. Ben gerçekten baya uyguna anlaşmışım. Umarım ekran kartında herhangi bir sorun çıkmaz. Bu fiyata çok efsane olur
  12. B

Aslında 0 Ürün Jelatini bile açılmamış. Sarı Orıjinal Yapıştırması bile duruyor jelatininde. Sadece YurtDışı ürünü garantisi yok. Normalde 18.000TL Fiyatı vardı biraz pazarlık ile 15.000TL 'Sıfır ama Garantisiz' olarak teslim alacağım
  13. B

Tamamdır Teşekkür ederim ? Ekstra fan almama gerek varmıdır ?
  14. B

Güzel öneri fiyatıda 1.700TL olarak gördüm dilerseniz 2.700'E Kadar Çıkabilirim eğer başka önerin var ise
  15. B

Güzel öneri fakat PSU dahil olmamış halini bulamadım. Çünkü PSU Sayesinde fiyat şişiriyorlar.
  16. B

O Zaman süper. Çünkü Mesh önerisi çok aldım aklım biraz karıştı :D
  17. B

45.000TL ile nasıl bir sistem toplardınız ? (Sadece Kasa)

Türkiyede satışı yok. Rus imalatı o yüzden soğutması iyidir :D
  18. B

O Zaman 2TB Yaparsak fiyat 44k Olur 45K Limitimi hala geçmiyor. Ama Sence daha iyi bir kasa tercih etmeliyimiyim ? Yoksa bu kasa soğutma için iyimidir ?
  19. B

Mekanik Disk dediğin HDD mi ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.