Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. D

Öneri Windows 11 vs Windows 10

Arkadaşın attığı 38 liği almayı düşünüyorum ama office işime yarar mı emin değilim.
  2. D

Office anahtarı da mı sınırsız?
  3. D

Sistem özellikleriniz nedir merak ettim de
  4. D

Yani bilmiyorum sonuçta key aktifleştiriyorsun. Extra bir uygulama indirme kurma yok. Ama her halükarda kmspicodan daha güvenilirdir bence.
  5. D

Öneri Oyun Öneri Postu

Peki bu sistemin kaldırabileceği üst seviye diyebileceğiniz bir oyun var mı
  6. D

O zaman Pro alıyorum hocam. Bir de attığım yerden key alınır mı? Milyon tane sayfa var ama 19 TL ucuz geldi.
  7. D

Oyun İndir Vip güvenilir mi ?

Hocam şu siteleri öneriyorum. Tabiiki virustotal taraması yapan olursa iyi olur. https://www.ovagames.com./ Ayrıca Dzrepack ve skidrow reloaded öneririm. Zaten dediğiniz site de buralardan alıyor.
  8. D

Öneri Oyun Öneri Postu

Peki sizce Wolfenstein Youngblood denenmesi gereken bir oyun mu? Güncel oyunlarla pek alakam yoktu bu sisteme i5 3230m GT710M 4gb ddr3 ram sistemden geçiyorum da biraz. @Umut Nas @Yavuzkagan42
  9. D

Teşekkürler hocam. Home sürümü mü bu.
  10. D

Ya baktım da hiçbir yerde Windows 11 Home keyi yok. Her yer Windows 11 Pro keyi satıyor. Arada çok büyük bir sistemi boşa kullanma farkı var mı? https://softixir.com/urun/microsoft-windows-11-pro-dijital-lisans-anahtari-2/#reviews bir de şuradan key alınır mı?
  11. D

Hocam peki boşta kaç gb ram kullanıyor Windows 11 home.
  12. D

Tamamdır o zaman Windows 11 home yüklüyorum. Home sanırım en sade sürümüydü değil mi? Zaten benim de aradığım akıcı, güncel ve sistem sömürmeyen bir Windows.
  13. D

Oyun, yazılım, gündelik için kullanacağım.
  14. D

Ne gibi artıları var kısaca en başta gelen
  15. D

Arkadaşlar sistem özelliklerim: +Ryzen 7 7735HS cpu +RTX 4060 (140-150W) gpu +2x8 GB 4800 mhz ddr5 ram +512 gb nvme m2 ssd Sizce bu sisteme hangi işletim sistemi yakışır? Win11 in hala sorunlu olduğunu söyleyenler var. Ayrıca Windows 11 veya Windows 10 kurarsam da hangi versiyonunu...
  16. D

Öneri Oyun Öneri Postu

Selamlar. Yeni bir laptop aldım ve baya sağlam bir laptop. Uzun yıllar kullanacağım için hani çok şey yapmak istemiyorum "Ya sistem çok iyi hadi her şeyi en sonda alıp bilgisayarın içinden geçeyim." O yüzden normal bir insan evladı gibi normal normal oyun oynayacağım ama tabiiki yeni nesil...
  17. D

İçerikteki laptop alınır mı?

Mesajını görmemiştim ama tuf aldım zaten. Böyle bir sistemi caspera emanet etmek istemedim.
  18. D

İki laptoptan hangisi alınır?

5-7 yıl dayanırsa ortalama zaten benim öğrencilik yıllarımı geçirip daha üst bir seviye bilgisayara geçmemi gerektiren meslek dönemine girdiğimi gösterir. Ne diyim ah nerde o eski laptoplar sjdhdlsjsjsjsk
  19. D

Peki sizce bu bilgisayar kaç yıl boyunca işimi görür, gerektiği zaman da ramini 32 gb veya 64 gb yapsam. Dediğim gibi teknolojik aletlere bebek gibi bakarım. Ben 7 yaşındayken 2013 te sıfır bir laptop almıştık. Lenovo G580, i5 3230m GT710m 4gb ram gibi özelliklere sahip. Bu güne kadar aktif...
  20. D

Render yapacağımı zannetmiyorum. Ama işte python, c++ kodlama öğrenmek için, üniversitede kullanmak için ve 6 yıla falan devri geçmezse (geçmez herhalde baya sağlam özellikleri var) iş için kullanmak amacıyla alıyorum. Bakarım eğer ram bana yetiyorsa kullanırım, tamam artık yetmiyor dediğim...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.