Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. D

Yardım TUF A15 laptopumun sesi az çıkıyor

Hocam hoparlörden kasıt laptopun kendi hoparlörleri. 3 ay falan oldu alalı tozla kaplı olacağını zannetmiyorum.
  2. D

Yardım TUF A15 laptopumun sesi az çıkıyor

Selamlar. TUF A15 FA507NV laptop kullanmaktayım. Ders videosu izlerken veya bazen oyun oynarken sesi hoparlöre verince ses yeterli geliyor. Ama tabi bunları evin içinde yapıyorum. Bazen balkonda film izlemek istediğimde ise sesi 100 yapsam ve film sesini fullesem de sesi hiç duyulmuyor. Belki...
  3. D

Öneri Forza Horizon 4 vs Forza Horizon 5

Teşekkürler.
  4. D

@bybarisss @Colorist size bir sormak istedim. FH5 te Grafikleri Ultraya alıp 144 FPS sabitleme ile oynamak mı, yoksa ekstremde oynayıp 72 FPS sabitleyerek oynamak mı? Her iki seçenekte de RTX açık ve DLSS 3.0 da Quality modunda. Ultra 144 FPS te ekran kartım %30 kullanılıyor. Ekstrem 72 FPS te...
  5. D

Çözüldü UEFI boot yaparken Asus logosunda takıldı

Yardımlarınız için teşekkürler. Şuan hayatımdan daha temiz bir bilgisayarla karşı karşıyayım.
  6. D

@Umut Nas @Berkin AYRAL Bu arada ilk geldiğinde daha Windows sürümü seçmeden anahtar istedi. Benim etkinleştirilmiş Windows 11 oem key vardı ama bir şey olmaz değil mi? Bir arkadaş 2014 sonrası anakartlarda key korunuyor tek cihazda demişti.
  7. D

Tamamdır hocam sildim yeni dedim mis gibi şuan. Bundan sonrası bildiğim dümdüz kurulum ama sorun çıkarsa yazarım yine.
  8. D

Hocam uyarı geldi içinde üretici dosyaları da olabilir vs diye. Sorun olmaz değil mi?
  9. D

Hocam biosu karıştırırken Windows yükleme ekranı geldi. Dosyalar taşınır Vs seçeneğini değil özel yani sadece Windows yüklenir seçeneğini seçtim. Dediğim gibi dosyalarda bir hata olduğundan dolayı sil baştan sıfıra dönmek istiyorum ama diskimde olan 60 GB vs geldi bunu seçersem aktarma değil mi...
  10. D

İso dosyasını rufus ile uefi olarak yazdırdım. Halihazırda kullandığım Windows 11 Pro'da gelen güncelleme sistem dosyalarını bozdu. Tekrardan her şeyi sıfırlayıp Windows 11 kurmak istiyorum. Hocam denedim içim rahat etmedi yaptım.
  11. D

Selam. Bilgisayarımı Windows 11'e boot etmek istiyorum. Kingston datatraveler USB belleğimi Rufus aracılığıyla biçimlendirdim. Secure Boot aktif ettim ve sonrasında kaydedip boot sekmesine geldim. Buradan belleğimi seçtim ve boota girmedi. Tekrar seçtim ve 3. seçişimde hızlıca sol üstte attığım...
  12. D

Hocam bir farm haritasında biraz oynadım ve bir kişi normalde satış değeri 20 milyon olan arabadan 3 tane 100k cr ye 1 saatlik, ageradan 5 tane vs koymuş hileci büyük ihtimalle. Baya arabayı ondan en düşük fiyata alıp sattım şuan hesabımda baya araba oldu. Şuan sorunlarla uğraşıyorum oyuna...
  13. D

Yardım Windows Update'in otomatik güncellemeyi yapmasıyla sistem dosyalarını bozması ve Microsoft oyunlarının açılmaması

Merhabalar. Dün dersimi bitirip kafa dağıtmak için FH5 açtım. İşte bu sorunu o zaman farkettim. Önceki gününde birkaç saat açıp oynadım hatta. Oyun açılış ekranında hata geldi. Oyununuzun güncellemeye ihtiyacı var ve hata ibaresi. Sonrasında Microsoft Store'a girdim ve bir hatayla daha...
  14. D

Yardım Forza Horizon 5 Horizon Macerası görevlerine giremiyorum

Hocam oyuna başlayalı fazla olmadı sadece takılmalık giriyordum. Ben esc basıp sadece haritaya bakabiliyorum. Haritaya giriş nasıl yapılıyor?
  15. D

Yardım Forza Horizon 5 Horizon Macerası görevlerine giremiyorum

Evet ekte de bıraktığım gibi arada görevleri açmam için puan veriyordu ve puan verdikçe mevcutlardan birini açıyordum. O anda barn findlerle ya da başka görevlerle ilgilendiğim için belirtilen rotalara gitmedim. Tam anlamıyla açık olanlardan sadece Horizon Festival Mexico Ana Sahne'yi...
  16. D

Forza Horizon 5 farm ban sebebi mi?

Teşekkürler hocam. Zaten adam tek tıkla 500 super wheelspin alırken benim saatlerce uğraştığıma ban atsalardı saçma olurdu.
  17. D

Forza Horizon 5 farm ban sebebi mi?

Evet. Oyuna daha yeni başladım ve FH4 ten geçtikten sonra o kadar arabamın paramın ardından dımdızlak kaldım. Hile kullanmayı sevmediğim için para kasma yöntemleri aradım ve xp farm yöntemleri buldum. Eventlabdan haritayı açıyorum herşeyi otomatiğe alıyorum, arkadan auto keyboard presser...
  18. D

Teşekkürler hocam. Peki oyuna yeni başladığım ve paranın zor kasılmasından dolayı ekstra DP ve CR kastıran kısacası farm eventlab haritalarında oynamak banlanmama sebep olabilir mi? Sonuçta hile yapmıyorum veya 3. parti yazılım kullanmıyorum. Kullandığım tek 3. parti yazılım auto keyboard presser.
  19. D

Hocam FH5 Premium satın aldım. Bu paketten bir de istediğimiz arabayı alabileceğimiz bir bilet çıkıyor. Fiyatı en pahalı olanlara baktım ve gözüme 300 SLR çarptı. Sizce bu araç alınır mı yoksa balon mu? Alınmazsa hangi aracı almamı önerirsiniz? F1 GT 1997, #3 917 LH 1970 ve Cobra Daytona Coupe...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.