Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Öneri Monitör Önerisi (max 5.5k)

Merhaba dostlar bu konuyu 3.sefer açıyorum ama malasef fiyatlar pahalı olduğu için bütçe artırayım dedim. Bundan dolayı istediğim özelliklerde değişti. Max bütçem 5500tl Aradığım özelikler. Min olarak 144HZ 1 ms tepkime süresi. Minumum 27inç ( 2k çözünürlük Curved olmasın Genel amaç yazılım...
  2. ™ROOT

Öneri Monitör tavsiyesi (4000tl max)

Ne zaman nereye geliyor ?
  3. ™ROOT

Oc ile 165 hz destekliyor.
  4. ™ROOT

Merhaba dostlar monitöre ihtiyacım var. Aradığım özellikler. İps panel 1ms ve altı 165 hz Böyle bir ürün buldum. Daha önce kullanan veya bilgisi olan varsa tecrübesini anlatması çok iyi olur. Link Removed
  5. ™ROOT

Öneri 3400 TL Monitör Önerisi

Bu gidişle alamyacağız herhalde son olarak bütçemi 3600 tl ye çıkardım bakalım akşam belki itopyadan birşeyler düşer
  6. ™ROOT

AOC 24G2U Monitör 23.8 bu model display ile 165hz verir mi ?
  7. ™ROOT

ne gibi sorunlar çıkıyor bu modelde ?
  8. ™ROOT

Link Removed bu nasıl sizce ?
  9. ™ROOT

zaten 3 tane kriterim var 1ms ips ve 165 hz olması şuan akakçede asus tuf gaming serisi var ama daha iyisi çıkarmı diye buraya yazayım dedim
  10. ™ROOT

Çok iyi olur hocam bana bilgi verirsiniz maalasef şu sıralar işten kaynaklı çok yoğunum ilgilenemiyorum. Aklınıza yatan bir monitör görürseniz çok iyi olur.
  11. ™ROOT

Merhaba dostlar bir monitöre ihtiyacım var şuan zamanım olmadığı için pek bakamıyorum bütçem 3400TL bütçeyi aşamam. Kullanım amacı Yazılım ve CSGO için olacak.
  12. ™ROOT

Soru Edit ve oyun için monitör

Edit işleri ile uğraşacağın için ips panel şart. Aşağı bir öneri bıraktım. Link Removed
  13. ™ROOT

Yuksek yenileme hizi almak icin hangi kablo gerekli ?

display port ve kablo kullanmanız gerek.
  14. ™ROOT

Yardım 3000-4000 TL bandında 1080P monitör tavsiyesi alabilir miyim?

Bahsettiğiniz listeyi tam olarak atabilirmisiniz. Kontrol ettiğim zaman 3600mhz ram destekliyor anakartınız.
  15. ™ROOT

Hepsi iyi ürünler 3 farklı ürün koydum fiyat olarak uygun olanı kendinize alabilirsiniz ben olsam g-skill alırdım
  16. ™ROOT

Bütçene uygun olanı alabilirsin. Hepsini işini görecektir 1-https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-team-t-force-vulcan-tuf-gaming-alliance-16gb-2x8gb-3600mhz-cl18-ddr4-gaming-tltyd416g3600hc18jdc01-fiyati,1720185658.html...
  17. ™ROOT

ViewSonic olanı al geç seni üzmez
  18. ™ROOT

Yardım Monitor olarak Tv kullanılır mı

Rica ederim
  19. ™ROOT

Yardım Monitor olarak Tv kullanılır mı

Monitör almanız daha iyi olacaktır. Sadece FIFA oynayan birisi değilseniz tavsiye etmem
  20. ™ROOT

Rehber FreeSync vs G-Sync

Teşekkürler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.