Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Rory

[MEDIA]

2. Rory

E-Nabız Katar'a Satıldı İddiası!

Beni ilgilendirmiyor, neyin nerden olduğu milli değeri ekliyorlar mı ekliyorlar ama sen Sağlık milli bir değer değil dedin. Konuyu değiştirme. Otomobile bile ulusal değer etiketi takılabiliyorlarsa koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Sağlık Bakanlığının bir parçası nasıl oluyor da bizim ulusal...
  3. Rory

Bana ulusal değerleri öğretecek en son kişisiniz. Kültür sadece dini, tarihi şeyler olmaz. Sağlık da bir kültürdür. En basitinden şöyle bak senin tuttuğun malum parti bile yurtdışından getirdiği parçaları birleştirip yerli ve milli otomobilimiz diye değer ekliyor... sen daha savunduğun şey...
  4. Rory

Hiçbir şey farketmez zira hiç Türk yazılımcı kalmamış gibi yabancıların sağlık sistemimiz hakkında hassas bilgiler içeren uygulamaya müdahale etmesi kabul edilemez. Kaldı ki uygulama ve site kalitesini yükseltmeyi ve geliştirmeyi ülkesini seven, vatanseverlik niyetine bedava yapacak çok iyi Türk...
  5. Rory

Ne farkeder? Değil Katar, hiçbir ülke çıkarı olmadığı işe girmez. Katar'ın E-Nabız gibi "direkt olarak bakanlığa bağlı herhangi bir uygulama" yapması demek, Türkiye'nin ulusal değerlerine karışması demek. Katar böyle bir haka sahip değil olmamalı da zaten.
  6. Rory

Kemal Kılıçdaroğlu Speedtest.net'e Reklam Verdi!

Güzel reklam. Gençlere ulaşabildiklerini gösteriyor ancak Speedtest.net'e girecek kadar internret bilgisi olan bir genç, ekonomiyi mahveden, ülkenin direği olan tarım sektörü dahil tüm sektörleri ve 1mm kalınlıkta asfallt döşeyip de "yol yaptık" diyen Erdoğan'a oy atar mı? Orası tartışılır yani...
  7. Rory

Yeni E Serisi Tanıtıldı W214

Güzel bir kasa tasarımı olmuş. A Sedan kasasına benzetilmeye çalışmış. Mercedes artık daha klasik tasarımlar yerine modern ve futuristik tasarımlara yöneliyor diyebiliriz zira aracın iç dizaynı ve tasarımı da bunu gösteriyor.
  8. Rory

Katar daha iyisini yapacak olsa bile Katar'a satılmamalı çünkü E-Nabız dediğimiz sistemde hekimlerimizin bilgileri var yani sağlık sistemimizin direği anlayacağınız basit bir uygulama değil, ulusal değerlerimizden biri. Bu olay Katar alıp daha iyi hale çevirir diyerek savunulmamalı ki o...
  9. Rory

Çözüldü Bu iki monitör farklı mı?

İkisi de aynı yıl üretilip farklı bölgeler için farklı etiketler almış. Epeydeki bilgi doğru değil. Epey sitesine bakarak monitör yorumlanmaz. Parlaklık konusunda zayıf, farklı görüş açılarında görüntü kabiliyeti dar ve renkleri soluk bir monitör çok daha iyisi alınabilirdi aldığınız fiyata.
  10. Rory

3 monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım(gigabayte,dell.aoc)?

AOC 24G2SPU öneririm çünkü her açıdan diğer 2 monitörden daha iyi bir monitör ve özellikle ergonomik olarak çok daha üstün.
  11. Rory

Çözüldü Bu iki monitör farklı mı?

Ürün kodlarına baktığımda ikisinin de S24AG30 olduğunu görüyorum yani farklı değil hocam sadece bölgesel etiketlendirme var.
  12. Rory

Hangi monitör alınır?

Alınmadım. Sadece bilgin olmadığını gösterdin o yazınla. :D TFT nedir diye sorsam bilemeyeceksin muhtemelen. Yazdığın şeyler de pazarlama stratejisinden öteye gitmiyor. Detayları açman iyi olmuş ki insanlar iyice anlamıştır pazarlama stratejisi olduğunu. Bu arada madem öyle neden düz IPS panel...
  13. Rory

Yardım Monitör siyah renk sorunu

Kontrastı rahatsız etmeyecek düzeyde düşürebildiğiniz kadar düşürdünüz mü?
  14. Rory

Hangi monitör alınır?

Tüh ya SS IPS'in sadece pazarlama taktiğinden ibaret olduğundan bi' haber olan arkadaşın da teknik bilgisini konuşturmasını beklerdim. (!) :D Şöyle sanki verecek cevabınız varmış gibi yapıyorsunuz ya; bilgili gözükmüyorsunuz çünkü o taktiği kullanana kadar zaten kendinizi ele vermiş oluyorsunuz...
  15. Rory

Csgo için en uygun monitör hangisi?

Hayırlı olsun hocam. Monitör ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz, dilerseniz inceleme de yazabilirsiiniz. Yardım ederim. Ürün hakkında yardım gerekirse etiket atmanız yeterli.
  16. Rory

Hızlıya düşür bir de öyle dene. Diğer dediklerimi uyguladın mı?
  17. Rory

Hangi monitör alınır?

Evet, var. Detaylar için şuraya bakın: https://eu.aoc.com/tr/warranty-information Input lag konusunda G24F-2 için yazılanlar: LG 24GN600-B daha hızlıymış. LG 24GN600-B input lagına bakınca: Sonuç olarak, G24F-2 modelinin tepkime süresinin 4.10 ms olduğunu teknik detaylarından da biliyorum...
  18. Rory

Csgo için en uygun monitör hangisi?

DELL AW2523HF, gayet işinizi görecektir. BenQ XL2546K modeli şu anki fiyatını haketmiyor, gereksiz pahalı.
  19. Rory

[MEDIA]

20. Rory

OSD menüsünden bakacaksınız ve hangi modda olduğunu buraya yazacaksınız, bu kadar basit. Evet yoksa neden yazayım ki?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.