Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Rory

Soru Çift monitör yerine ultrawide alınır mı?

Yalnız bazı sorunları donanımsal. Hepsi firmware ile alakalı sorunlar değil. Hayır PBP özelliği tek bilgisayarla da çalışabiliyor yani dediğiniz işlemler için uygun.
  2. Rory

Soru Çift monitör yerine ultrawide alınır mı?

PBP özelliği sayesinde Neo G9 modelini 2 farklı ekranmış gibi kullanabilirsiniz fakat çok da önerdiğim bir model değil. Sorunları bitmeyen bir monitör. Bkz:
  3. Rory

Rehber Monitör incelemesi nasıl yapılır?

Bu konuyu açarken aslında kendi monitörüm MSI Optix MAG301RF incelemesini yapmaya niyetlenmiştim. Ancak çok talep olduğu için fiyatı çok uçuk... Bu yüzden, model incelemesi yapmak yerine genel bir inceleme rehberi yapmamın daha faydalı olacağını düşündüm. Bu rehber, size monitörünüzü ilk...
  4. Rory

Rehber Neden Samsung G8 OLED önermiyorum?

İyi forumlar, arkadaşlar. Bugün sizlere Samsung G8 OLED monitöründen bahsetmek istiyorum. İnanılmaz özellikleriyle hem akıllı TV hem de monitör olarak kullanılabilen bu harika cihaza hemen sahip olmalısınız, değil mi? Ama durun, sizleri bekleyen bazı problemler var: G-sync desteği...
  5. Rory

İndirim EA Racing Mega Collection 199 TL!

Şimdiden baharlar gelmiş gibi bir fiyat. Çok teşekkürler!
  6. Rory

Yardım TUF Gaming VG24VQR Kavisli Oyuncu Monitörü 23.6 inç Full HD (1920 x 1080), 165Hz

Hayırlı olsun, Gigabyte G24F-2, iyi monitördür ancak AOC 24G2SPU çok daha üstün bir monitör. Ayrıca G24F-2 modelinin hakettiği maksimum fiyat 3900 TL, 1 kuruş fazlası değil. 5000 TL verilmez o monitöre. Monitör alınırken markaya değil modele bakılır. Gigabyte'nin de kötü monitörleri var.
  7. Rory

4000 TL Monitör önerisi

Şunu öneririm: Link Removed Bu fiyata kaçırmamanız gereken bir monitör. 4000-5000 TL fiyat aralığındayken bile en iyi monitörlerden biriydi ve şu an indirimde. Alınmaz. Sıkıntı çıkartan bir model. Birleşenleri çok kalitesiz.
  8. Rory

Yardım TUF Gaming VG24VQR Kavisli Oyuncu Monitörü 23.6 inç Full HD (1920 x 1080), 165Hz

Şunu öneririm: Link Removed Bu fiyata kaçırmamanız gereken bir monitör. 4000-5000 TL fiyat aralığındayken bile en iyi monitörlerden biriydi ve şu an indirimde. Yukarıdaki ASUS'u önermem çünkü renkleri soluk ve görüş açıları da berbat. IPS adı altında TN panel satıyor resmen ASUS.
  9. Rory

Bu Monitörü Önerir misiniz?

Bu fiyata kaçırmamanız gereken bir monitör. 4000-5000 TL fiyat aralığındayken bile en iyi monitörlerden biriydi ve şu an indirimde.
  10. Rory

E-Nabız Katar'a Satıldı İddiası!

Kaynağım ülkenin kendisi yani Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası...
  11. Rory

Senin mesajını alıntılayıp yazdım abi. Bu nedenle, o mesaj içeriğinde sen de varsın abi. :D
  12. Rory

Paylaştığın konunun anketinde çıkan sonuç: Türkiye'nin adalet sistemini örnek almak kadar saçma bir şey yok. Türkiye, adalet sistemi düzgün olan bir ülke olsaydı zaten bu durumda olmazdık en basitinden yerli, yabancı yatırımcı kaçıyor. Neden? Çünkü haklarını savunamıyorlar. Cahilin hakaret...
  13. Rory

Nerden biliyorsun Levon abi? Ölçtün mü benim zekamı? :D Hakkımda bir fikrin yok ki IQ testlerimi mi ele geçirdin, ne yaptın? :D Bu konuda dediğim için bu konu için bilgisiz olduğunu belirtmiş oluyorum zaten çünkü bu konuda olan burada kalır. Bu arada cahilin kaba bir terim olduğunu...
  14. Rory

Yazdıkları şeylerden. Tek bir örneğini vereyim. Bkz: Sunucular hakkında Eski-Yeni yazılım örneği verildi yukarıdaki yazışmalarda. Sunucularda hala 20-30 yıllık yazılım dilleri kullanılmaktayken böyle bir örnek vermeniz sizi bilgisiz yapar çünkü sunucular için en popüler 5 dil arasında: 33...
  15. Rory

Çözüldü Bu iki monitör farklı mı?

Firmanın verdiği verilere takılmayın. Görüntü bozulması illaki oluyordur.
  16. Rory

Levon abi, cahil kötü bir şey değil ki? Bilgisi olmayana cahil denir. Bilgisiz yerine cahil yazdım diye mi tüm bunlar? :D Ne fark var arada? Aynı şeyler. :D Paylaştığım ekran resminden görebilirsin Levon abi. :D Madem bilgileri vardı öyle konuşmasalardı. Yazdıkları şeylerin kanıtını istesem...
  17. Rory

Ben neyse onu söylüyorum. Gerçekler acıysa ben ne yapayım yani? Tartışma kültürü gösteren benim farkınndaysanız? Bu tartışmadaki Joker ve Cinaryasar daha mikrokültür ve makrokültür ayrımı yapamıyor. Dolayısıyla, onlardan tartışma kültürü beklemek hata olur: Tartışma kültürü demek kanıt sunup...
  18. Rory

Ortada saygısızlık yok. Cahile cahil demek saygısızlık değildir. Karşıt görüşü de cahil olarak lanse ettiğim de yok. Yazdığınız şeyler bilginizin olmadığını gösteriyorsa suç benim değildir. Yazmayacaksınız, nokta. Boşa çene çalıp algı yaratmayın çünkü haklı olanın acelesi yoktur.
  19. Rory

Cidden öyle ya. Gerçekleri ayna misali yüzlerine tuttuğumuz halde bile bilgisizce savunmaya devam ediyorlar. Bilgileri de o kadar kısıtlı ki maaş verildiği halde işlerini düzgün yapamıyorlar. :D Söylediğimiz şeyleri evire çevire bir şekilde algı yaratıp haklı çıkma peşindeler. Hele şu son...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.