Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Bu sistem sence nasıl

5600x yerine 5600 kullanabilir. Aradaki performans farkı fiyat farkına değmiyor. Ramleri dual channel yaptığını varsayıyorum. Güzel sistem yeterki paradan bahset 😄
  2. bybarisss

Yardım Bu sistem alınır mı?

Alınabilir ama bence yeterince f/p değil. Giriş seviye anakart var.
  3. bybarisss

Soru levon abi sistemlerin tarihi fiyati belli oldumu

Fiyatına göre güzel parçalar var. Arkana bile bakma. Nodart sistem de 24k nın altına gelicek sanırım.
  4. bybarisss

Merhaba. İ3 10100f gtx 1660 Ti sistem alınır mı?

Biraz daha pazarlık edip alabilirsin. 6500 üstü verme derim.
  5. bybarisss

Soru Hangisini Alırdın Seçim Yap :) Önemli

Rx6600 3050yi rahat rahat geçiyor. Bu da soru mu 😀
  6. bybarisss

Soru Kampanyalı RTX 3060'lı sistem ne zaman gelecek?

Modart ın üst seviye sistemi 3060ti ın üstü olur bence. Tabi rog kullanılırsa olabilir o. Son 3-6 ayın en düşük fiyatlarını bu kasımda gördük. Sonra yine zamlanırlar.
  7. bybarisss

İtopya pişmanlıktır!

Evet öyle valla. İade edilen ölü pikselli ürünü başkasına satmaya çalışıyorlar. Kim yerse kârdır onlara.
  8. bybarisss

Monitor önerisi

Hayırlı olsun. Ben de almıştım. Yarın bigün gelir. Varmı yokmu paylaşırım.
  9. bybarisss

Monitor önerisi

Link Removed Bu veya s120 bakabilirsin. Rampage modelleri de f/p.
  10. bybarisss

Monitor önerisi

Rica ederim. İyi Forumlar
  11. bybarisss

Monitor önerisi

Gigabyte 180hz, ss ips ve hdr var. Hdr çok iş yapmaz bu segmentte ama yinede tavsiye ediyorum.
  12. bybarisss

Soru Gigabyte RTX 2070 Super Aorus 2. el alınır mı?

Çok da düşük bi fiyat değil 2. Ele göre. Testleri yapılıp alınır.
  13. bybarisss

Monitor önerisi

250cd parlaklığı var. Biraz düşük. Ama gsync ve hoparlör var.
  14. bybarisss

İ5 9600kf 3060 veya 3060 ti darboğaz

İyi akşamlar. Anakart tarafında sorun yok ama cpu tarafında en verimli performansı 3060 ile alırsınız. Ucu ucuna kurtaracaktır. Eğer 2k düşünüyorsanız 3070 bile kullanabilirsiniz.
  15. bybarisss

Öneri Rx 6600xt 5995 tl

Bu aralar çok güzel fiyatlar görünüyor. Ama kasımdan sonra yeniden artar zannediyorum.
  16. bybarisss

İtopya pişmanlıktır!

Bana sorarsan itopya, hb veya amazon kadar ilgili değil. Ölü piksel sorununda 1 ölü piksel var diye değişim kabul etmiyorlar. Servis garanti derken süreci baya uzatıyorlar.
  17. bybarisss

Vatan bilgisayar "servis yolunda" ne demek?

Evet. Ramlerde sorun gözüküyor. Tabi bi ihtimal gpu'da olabilir. Servis genelde sorun yok diyor ama bakalım ne diyecekler.
  18. bybarisss

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Evet söylendi. Tema ve karşıtlık olarak ayar yapılmalı.
  19. bybarisss

Günde Kaç Saat Telefona Bakıyorsunuz?

😀 yok ya. 6000 mah götürür 2 gün. Ben M31 kullanıyorum. Pc varken sadece aramalar cart curt işimi görüyor. 3 gün gidiyor.
  20. bybarisss

10Bin Civarı Sistem Önerirmisiniz ?

Dün 9800 e rx6600 sistem vardı. Şuan ne önersem f/p olmaz. Beklerseniz güzel sistemler çıkacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.