Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. PythonoX

Rehber Doğru Firma Nasıl Tercih Edilir?

Merhaba, Değerli arkadaşlar haziran için insanlar artık firma arayışına girmeden önce herkese yardımcı olmak istiyorum. Doğru firma nasıl tercih edilir? Evet başlıktaki gibi. Öncelikle tercih yapacağınız firmayı seçmeden önce kullanım tarzınıa yönelik tercihlerde bulunun cunku belkide firma...
  2. PythonoX

SMT açılınca ping artışı yaşanıyor

Loss içinde çözüm yok :(
  3. PythonoX

Riot ne diyor?
  4. PythonoX

Oyunu silip yükledin mi?
  5. PythonoX

Valorant'tı loss dan dolayı oynamayı bıraktım fakat 4 5 ay oynamış biri olarak bu sorunları 2 firmadada yaşamadım
  6. PythonoX

Millenicom un 100mpbs lik paketi alınırmı

Merhabalar, naptınız.
  7. PythonoX

Netspeed internet Tarifelerine zam geldi!

Tahhüütlü abonelik sozleşmeli olur turkneteki ön ödemeli internet hizmetiydi. Tahhüütlü internet varsa bile riske atılmaz alternatif firma olarak.
  8. PythonoX

Tahhüütlü firma türktelekom var ve cok pahalı. Hem sozleşme maddelerini okumak önemli. Zam yapma hakkı veya vergi zamı gibi maddeler varsa başvuru yapılmamalı. Tahhüütsüzler gene TT den ucuz kalıyor.
  9. PythonoX

Rica ederim ben teşekkür ederim. Geçebileceğiniz en iyi firma :)
  10. PythonoX

Müşteri hizmetleri sorabilrisiniz son soruyu. Türktelekom Bolgenizde upload artırdınise 100mbps vdsl 15 upload. Fakat artırmadı ise 100mbps 8 upload.
  11. PythonoX

Fiber ise router ücreti alıyor. Router kiralık. Türktelekom istiyor ücreti. Vdsl ise modem ücreti yok fakat modeminiz yoksa zyxel marka mı ney modem satıyor sanırım fixnet.
  12. PythonoX

Müşteri hizmetleri bana boyle dedi belki 3 ay sonra bakım olur belirsiz fakat geceleri 3-4 gibi nadir bakım yaparlarmış sık bakım yapmazlarmış.
  13. PythonoX

Fixnet 2009 yıldır var hocam güvenilir hem e devlet sayesinde abone oluyorsun. E-Devlet güvencesi ile hızlı yasal abonelik başvurusu yapıyorsun. Sistemhost.com datacenter mevcut llc şirket. Datacenter olduğu için kesinti olmaz %99.99 uptime diyebilirim tier4 datacenter seviyesinde. Ve...
  14. PythonoX

Fiber 100mbps ise 35-100-200Mbps fixnet tarife alabilirsin. Vdsl 100mbps ise 35-100Mbps fixnet. Tarifelerine bakabilrisin.
  15. PythonoX

Merhaba, Mevcut fiyat civarında yüksek paket isterseniz. 200Mbps 219.90TL olması lazım. Fakat mevcut firmanızdan ucuz ve ideal paket isterseniz. 100Mbps 169.90TL olmaksa lazım. e-Devlet ile güvenli hızlı geçiş imkanı 1dk sürmekte onay vermek. Discord topluluğu mevcut. Yılda 1 zam yapmaya özen...
  16. PythonoX

Şimdiden hayırlı olsun. Bende haziranda 2 abonelik ile inşallah geçeceğim. Napalım 2 firmayada zam geldi haziranda zamlı olarak etkilencem. :(
  17. PythonoX

Haziranda zam planı olmayan firmalara baktığımda fixnet gördüm zam gelmeyecek anlamına gelmez fakat zam duyurusu şuanlık görmedim. Birde yılda 1 zam yapmaya özen gosteriyormuş. E devlet ile geçiş yapılıyormuş bende geçmeyi düşünüyorum 2 abonelik ile. 1 firmaya zam geliyorsa geç alternatif...
  18. PythonoX

Merhaba, Netspeed'e büyük zam gelmiş aynı zamanda 150TL altında internet kalması cok zor diye zamanında bahsetmiştim. Netspeed abonesi olan varsa bir dahaki ay yeni fiyatan etkilenme ihitmaliniz yüksek bilginiz olsun kullananlara geçmiş olsun. Geçeklerede iyi bir duyuru olsun diye açtım konuyu.
  19. PythonoX

Öneri Fixnet Fiber 200Mbps Tarifeler Çıkmış!

Yatırm yapıp daha ucuz var mı ki?
  20. PythonoX

Öneri Fixnet Fiber 200Mbps Tarifeler Çıkmış!

Merhaba, Değerli ModartPC üyeleri geçenlerde fixnet 200Mbps tarifesi cıkmış şimdiden kullananlara hayırlı olsun. Piyasaya baktığımda Netspeed gibi operatorlere göre daha ucuz geldi. TurkNet 100Mbps 249.90TL Netspeed 200Mbps 236TL. Fixnet 200Mbps 219.90 TL. Fixnet tercih edecekler için uygun...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.