Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. PythonoX

Çözüldü Asus N-16 Modem Sık Sık Kopma Sorunu

Bu asısın ac-n serileri kronikdir. AX Harici önermem keşke tp-link alsaydınız. TP-Link o eski dediğimiz modemi bile daha stabil.
  2. PythonoX

Soru Metro internet kullanıcıları!

Para verince veriyorlar :D Evet kurumsal bir hizmet fakat isteklerini karşılamayan bir hizmet verdiklerini belirtince tek çare metro ile çözüm üretiliyor ondan metro sunulabilmekte ama coğu firima kurumsal'a vermekte
  3. PythonoX

Soru Metro internet kullanıcıları!

Merhaba, Metro internet bireysel kullanıcılar var mı? Var ise tracert-ping-Speedtest yaparsa ve kaç Mbps ve kaç TL olduğunu şehir ile birlikte paylaşırsa sevinirim :)
  4. PythonoX

Mesh Router Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/240998/asus-rt-axe7800-axe7800-tri-band-wifi-6e-6ghz-802-11ax-modem-router/ Bu wifi7 6ghz tabiki asus
  5. PythonoX

Mesh Router Önerisi

:) Biliyorum tekli olduğunu fakat satıcı 3lü diyor eğerki saf ayağına yatıp alıp 3 tane değil 1 tane geldi işte 3lü yazmısınız dersseniz belki 2 tane size gonderebilir veya şikayetci olursunuz :)
  6. PythonoX

Mesh Router Önerisi

Hocam müşterinin soru cevap kısmında 3lü olduğu belirtildiği için bunu attım.
  7. PythonoX

Mesh Router Önerisi

Link Removed
  8. PythonoX

16K laptop tavsiyesi

Abra hakkında evet clevo kasa fakat yeni modelleri artık tangfong olmaktadır yani monster tulpar cok tercih edilip abra tercih edilmediğini demeki farkında vardı abrada tangfong var ama 2k tl civarı daha eklersen tulpar daha gelişmiş kasa ve donanımlarına sahip olmaktasın. Ben acer nitro...
  9. PythonoX

Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

Gevşek
  10. PythonoX

Öneri Rtx 4090 PSU önerisi ''Thor'' Hariç

Ben Kalitenin adresini soyledim. Kendi fikrimi beyan ettim. Ben kendimi cok cok iyi biliyorum demedim. Özgür hakkımla özgür fikrimi belirtim özgürlüğümü kısıtlamaya çabalama bence :) Areocool Seasonic Corsair Fsp Kullanmış biriyim elime ne lapotp ne pc ler geçti gitti yeni laptop daha...
  11. PythonoX

Fanboy gelmiş! :D Seasonici bir araştır sonra corsair evga de :D
  12. PythonoX

16K laptop tavsiyesi

Monster tulpar v22.1 tangfong özel kasa kullandım 2k ultra da 65 dereceyi geçmedi rdr2 sen bilirsin. Ben 4-6 marka ve model denemiş insanım. bu ay inşallah 3050ti yeni cihaz alıp onuda deniycem markada karrsızım :)
  13. PythonoX

Hayır. Genel olarak seasonic zaten en iyileri. eğer bir psu alırsam seasonic alırım.
  14. PythonoX

16K laptop tavsiyesi

Pişman olacağın bir model ve marka. Baştan sana soyleyim nasıl para çö pe atılır onu gostermiş olursun! Acer hp casper filen önermem. Monster,Dell,Asus,Msi Harici önermem.
  15. PythonoX

Asus psu=Seasonic? En iyi psu üreticisi zaten seasonic? Nasıl korkuyorsunuz olacaksa her türlü olur tabide nasip. Kağıt üzerinde filen performans testlerinde yükte en iyisi seasonic.
  16. PythonoX

Herkesin Setuplarını Görelim (Kaynaşma)

➪İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ➪ANAKART: Asus TUF Gaming B550-PLUS WI-FI AM4 ATX Anakart ➪EKRAN KARTI: ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı ➪RAM: HYPERX 16GB (2x8GB) Fury RGB 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram ➪SSD...
  17. PythonoX

Öneri Tp-Link Ax5400 Archer Ax73 Alınır Mı?

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/archer-ax73/ Bu router alınır mı? Kullananlar yazı yazabilirse sevinirim.
  18. PythonoX

Rehber Türktelekom Fiber internet apartmana geldi(Milleni Speed,Geçiş süreci)

Merhabalar, An itibari ile fiber'e kavuştum. ZXHN H298A Router verildi. Nokia Ont Arcatel verilmiştir. Türktelekom verdiği standart ürünler. Süreç nasıl işledi: 1-Senelerdir Fiber isteyip uğraşmamıza rağmen gelmedi. 2-Fiber icin bizleri aradılar fiber getircez kabul ediyormusunuz evet dedik...
  19. PythonoX

FixNet kullanıcısı var mı?

FixNet kullanıcısı var mı test rica edebilirmiyim?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.