Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Steam Kur Artışı

Yinede steam iyi dayandı fiyatları gerçekten şaşırtıyordu örnek veriyim Almanya'da mesele atıyorum fifa 23 ,100 € Türkiye'de 500 tl bunu hemen tlye çeviriyodum Türkiye'de çok ucuz diyordum misal buda biraz steam kaynaklıydı ama fazla dayanamadı :)
  2. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Steam Kur Artışı

Çoğu oyunun fazla fiyat artışı sağlayacağını zannetmiyorum ki zaten firmalar ülkelerin ne halde olduğunu bizzat kendileri görüyor ama yinede bu fiyat artışı olmayacak anlamında değil.
  3. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

4600H , 3050 LAPTOP - FPS SORUNU

Başka oyunlarda denedin mi valorantla hiç ilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum fps limiti var mı onuda bilmiyorum 60fpsyi geçmiyorsa bundan başka çözümü yok zaten kapalıymış iyice incelemek gerekiyor.
  4. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Öneri Forum chat bölümü

Hiçbir forumda görmedim ama canlı küçük sağl altta bir chat olsa aslında anlık olarak güzel olabilir.
  5. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

4600H , 3050 LAPTOP - FPS SORUNU

Laptoplarda onlar şehir efsanesi belliki 60 fpsyi sınırlıyor adım adım söylüyorum : 1-) Geforce experienceye giriyorsun ve ayarlara tıklıyorsun 2-) Oradan aşşağılara geliyorsun ve battery boost isimli yanlış hatırlamıyorsam bir özellik var onu kapatıyorsun. Bunu uygulamadığın taktirde ister o...
  6. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Yardım A320m s2h anakart ile ryzen 5 5600 çalışır mı sıkıntı vs olur mu

socket tipleri aynı olduğu için uyumlu olacaktır.
  7. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Yardım A320m s2h anakart ile ryzen 5 5600 çalışır mı sıkıntı vs olur mu

Satın alacaksanız en düşük b450 alınmasını öneriyorum.
  8. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Sıvı Soğutucu için Termal Macun

Amazondan aldım bilmiyorum çakması var mı ama bana sadece termal macun geldi yanında herhangi bir sürme aparatı felanda gelmemişti.
  9. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Sıvı Soğutucu için Termal Macun

Bilmiyorum ama ryzen 5 laptopta pek etkl göstermiyor , fabrikasyon olarak 2 yıl geçtiği için farklılık olsun diye aldım ryzen laptoplar oyunlarda 92 den aşşağı inmeyen rekor bende hatta 104 dereceyi gördüm her neyse fabrikanın verdiği süreç geçti bakımlarını yapıyım dedim termal macun olarak...
  10. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Soru Uzaylılar Gerçekten Var mı?

Sonunu getirenler için 2dk saygı duruşu :) , konuya gelecek olursak bende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum her şeyi ilerleyen zaman illa ki göstertecektir tabi zaman gibi sağ bırakırsa mantıklı gelen mitolojik bir söz '' sis geldiyse göğün bizden gizlediği bir şey vardır '' aslında bana çok...
  11. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Öneri Gaming Gecesi Sorularınız Buraya !

Sayılı dakikalar kaldı ssd tatmin edici bir fiyata inerse bir kaç tane alıp köşeye atacam lazım oluyor. Yok inmedi 20 tl indirim yaptılar değmez.
  12. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Thermaltake TH240 Sıvı Soğutma 1699 TL

Kral 240 lık ssd indirimi bekliyoruz :) Al satı çok hızlı oluyor lazım ya şöyle piyasa altı gelse 10-15 lazım yourmlara söz senin nickini yazacam tek tek :)
  13. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

İkinci el bileşenlerle kasa topladım ekran kartı önerisi lazım tercihen Nvidia.

Kral acil olarak 8 gb ram daha sonra işlemci yükseltmeni tavsiye ederim ama anakartında a serisi :) sen en iyisi en kötü rtx 3050 almaya bak :) Eğer işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorsan RTX 3060 dan düşüğünü alma derim.
  14. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Yardım Bunları neyle soğutacağız ?

360 lar bile fayda etmiyor :) Yeni Nesil FX'ler soba misali çok yakıp çok ısınıyorlar.
  15. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

İnceleme 13. Nesil Intel ile Ryzen 7000 İşlemci Test Skorlarını Paylaşıyorum

Bana nedense yeni çıkan 13.nesil işlemciler Amd Fx i andırdı tdp değeri yüksek geldi bazı testlerde işlemci sıcaklıkları fırlıyor oyunlarda gayet normal gibi gözüksede.
  16. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Gamemar Saatlik İndirimler

Kral al sat için 3-4 tane ssd alacam gönlüm james donkeyden yana fiyat olarak ama bi yandan da stormaxı denemiş olurum diyorum ne diyorsun stormax ile jamesdonkey arasında kaldım normalde 2 jamesdonkey 1 tanede stormax almayı düşünüyorum ama nedense stormax hakkında bir yorum alamadım...
  17. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Gamemar Saatlik İndirimler

Lanet olsun maaştan para kalmayacak aç kalıcaz gibi mouse gözüme çarptı onu kestirdim gözüme tekno çarşambadanda bir kaç ürün alırım maaş bitecek.
  18. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Öneri Tekno Çarşamba İndirimleri - Hepsiburada / 19 Ekim

Bu ssd hakkında ne düşünüyorsunuz ? 240 gb stormax
  19. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Samsung Galaxy S23’ün Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

Samsung ta s21 den sonra benim ilgimi çeken ultra tasarımları oldu ultra tasarımı ve özellikleri de aslında az çok belli gel gör ki fiyat önemli S22 ultra bile nereden baksan yaklaşık 40.000 ₺ bununda ultrası tahminimce bi 48.000-53.000 seviyesinde gezer gibi .

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.