Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Yardım Sıfır alınan ekran kartını iade etmeyi düşünüyorum ?

Yatırım değilde kenarda dursun diye almıştım yarın bir gün elden çıkartırım diye gerek kalmadı büyük ihtimal kargoyu açmadan yolluyacam ikinci el ekran kartı piyasasının bu kadar düştüğünü görünce ikinci ele yönelmek istedim bi 2017-2018 senesinde eth çakıldığında böyle bi durum vardı tabi...
  2. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Yardım Sıfır alınan ekran kartını iade etmeyi düşünüyorum ?

Merhaba 2 gün önce trendyol üzerinden rx 6600 almıştım ihtiyacım olmadığı halde normal piyasası 6000₺ civarında geziyordu indirimde 4998₺ idi bende bundan dolayı almayı düşündüm sebebi elimde para varken alıyım köşeye atıyım dursun diye malum ülke hali belli doların her an atak yapabileceği bir...
  3. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Öneri Samsung Galaxy S22 Alınır mı?

Samsung ta hiç değişmez pil optimizasyonu bir sorunda ki güncellemelere bağlanır onu bilemem ama benimde düşündüüm 3 modelden biriydi s21 ultra , s22 ve note 20 ultra , ikinci elde denk getirdim faturalı felan gittim note 20 yi aldım ama kulaklık çıkışı type c olduğu için başım ayrı bir ağrıdı...
  4. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

hatırladığım kadarıyla işlemcisi iyi diğer değerleri fiyatına göre düşük değerde batarya dahil olarak bataryasınada baktım 3700 olarak göstertiyor düşük bir değer bana göre.
  5. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

nasıl 16.000 ne buluyorsun onu anlamadım daha 2 gün önce zar zor aksesuarsız note 20 ultrayı 15.000 e aldım ! ikinci el , pardon ultra olarak düşündüm :) Türkiye'de yaşamak hiçte stresli değil telefonu aldığımdan beri ruhsal bunalımlar yaşıyorum :)
  6. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

11.11 Kasım Stoğunun bir kısmı geldi

288 ile 300 arası değişiyor.
  7. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

400 olduysa iyi fiyata almışım :)
  8. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Evet başka stok çeken var mı yoksa sadece ben miyim bu arada haddinden fazla ssdye bütçe ayırmışım farkındayım.
  9. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Öneri Rx 6600xt 5995 tl

Bir zamanlar 10k dan 9kya düştü diye almak niyetine girmiştim iyiki almamışım :) 9k dan alanlar için saygı duruşu.
  10. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Fotoğraflar Güncellendi! Canavar Sistemim :)

Hayırlı olsun bayıldım çok güzel , güzelde para harcamışsın yanlış anlaşılma olmadan kendime göre yorum yapacağım kendi fikrim; masa olarak değiştireceğini düşünüyorum l masaları tercih edersen veya 70 eni ve 160 boyu olan masalarda daha rahat edeceğini düşünüyorum, fiyat aralığın ve kasa cidden...
  11. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Öneri Gaming Gecesi Sorularınız Buraya !

bakalım fiyatlar nasıl olacak son 3dk
  12. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

İndirim Sapphire Pulse RX 6700 Sepette 6550 TL

KOŞ KOŞ KOŞ şaka gibi rx 6600 xt den daha ucuz :)
  13. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

İndirim Bedavadan Biraz Daha Pahalı RTX2060

Şu devirde para bi işe yaramıyor farkına varmam biraz zaman aldı ama nakit bulundurmuyorum ya laptop ya dahili bileşen alıp köşeye atıyorum şöyle inidirmli bir kaç sistem denk getirsem aynısını yapacağım.
  14. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Fırsat Haqqus RTX 3050 SİSTEM 7999 TL

O fiyattan açılacağını bilseydim bende alırdım şahsen :) al köşeye at mantığı ama bir çok indirim var hangisine yetişiyim çok zor artık hemen koymuyorlar milletin unutmasını bekliyorlar yoksa hakaret ve küfür yiyorlar telefonlardan.
  15. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

1 çuval ssd aldım kral nakit kalmadı kasımda harcadığım para harcama geçmişinde 10,254 tl yapacak bir şey yokpara kalmadı :) gelenlerin bir kısmı bunlar
  16. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Fırsat Haqqus RTX 3050 SİSTEM 7999 TL

sistemde bug mu var bende 5802,79₺ olarak gözüküyor. @Ckribrahim,
  17. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

İhtiyacı olanlar yapıştırsın fırsat bu fırsat diye düşünüyorum seneye bir mucize olmazsa ekmek bile alamayacağız bu gidişle.
  18. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

SSD'lerin birkaçı geldi :) mld gerçekten kutu ve tasarım olarak fiyatına göre oldukça yüksek bir...

SSD'lerin birkaçı geldi :) mld gerçekten kutu ve tasarım olarak fiyatına göre oldukça yüksek bir kalitede.
  19. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Kupon Fırsatlarını kaçıramama ve alışveriş bağımlılığı sizde de var mı ?

Doğru aslında hiç affetmedim itopyadan; 4 tane mld ssd aldım ilk gün ki fiyatı uygunda ikinci gün fiyatı yükseltiler, 2 tane dfs bilgisayarın sattığı ssd den aldım 2 tane colorful ssd aldım 2 tanede agi ssd aldım 2 tanede goodram aldım. bugün ssdlerde indirim olmazsa laptop aldıydım 2 tane...
  20. 𝐁𝐨𝐳𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧

Kupon Fırsatlarını kaçıramama ve alışveriş bağımlılığı sizde de var mı ?

kes onu vardı 0,36 kuruşa laptop çantası aldıydım çok net hatırlıyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.