Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Baldiback

ModartPC Valorant Kulübü

Eğer @ModArt Levon izin verirse valorant kulübü kurmak istiyorum. Kulübe katılım şartı imzanıza Valorant[Main Ajan] yazmanız ve modart pc dc sunucusunda olmanız yeterlidir. Ayrıca kabul edilirse @ModArt Levon hocamın dc sunucusunda valorant için sesli sohbet açmasını istiyorum. Kim bilir belki...
  2. Baldiback

Soru İnternet Sağlayıcısı Tavsiyesi.

Dostlar selamlar Turkcell sanırım paketlere zam yapacakmış babam firma araştırmamı istedi yardımcı olabilir misiniz?
  3. Baldiback

Soru Kasamı Nasıl Detaylı Temizleyebilirim?

Dostlar selamlar kasamı en son temizlediğimde Haziran ayındaydık. Kasanın tüm fanları ve petekleri toz dolmuş ve bu beni cidden rahatsız etmişti. Ekran kartını yerinden söküp elimden geldiğince içini açmadan temizledim. (Garantisi bitti) CPU Fanını ise yerinden sökmek istemiyorum çünkü 2 yıl 8...
  4. Baldiback

(İddia) Beşiktaş TFF 1. Ligden Takım Satın Almak Üzere!

Ne düşünüyorsunuz?
  5. Baldiback

(İddia) Mbappe Türk OF Yıldızı İle Görüntülendi!

Yabancı bir kaynağa göre Mbappe'nin barcelona'da Türk of yıldızı zeydcarey ile görüntülendiği söyleniyor.
  6. Baldiback

Real Betis'in Türk Dizisiyle Transfer Açıklaması!

Ne düşünüyorsunuz?
  7. Baldiback

Tremor Nedir?

Tremor halk dilinde titreme hastalığıdır. Birden fazla türü vardır. Tremorun sebepleri arasında stres, kas yorgunluğu, yaşlanma, fazla kafein tüketimi, düşük kan şekeri sayılabilir. Tremora sebep olabilecek hastalıklar arasında inme, beyin hasarı, parkinson, MS, alkolizm, hipertiroidi...
  8. Baldiback

Anakroid Kist Nedir?

Anakroid kist beyin içindeki zarın sıvıyla dolup şişmesidir. Belirti vermez tesadüf eseri mr'da görünür. Belirti verirse de baş dönmesi, bayılma gibi belirtiler verir. Ya ameliyatla boşaltılır ya da takip edilir. Eğer beyne çok fazla bası yaparsa durum felç'e kadar gidebilir.
  9. Baldiback

İnceleme Samsung Galaxy M23 5G İnceleme

Dostlar selamlar bugün sizlere 11 aydır severek kullandığım telefon olan M23 5G'nin elimden geldiğince incelemeye çalışacağım. Tasarıma gelecek olursak; Konunun altında istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla cevaplayacağım. Daha...
  10. Baldiback

Tarayıcı kısayolları (klavye)

CTRL+T=Sekme açar. CTRL+Shift+T=Kapatılan sekme'yi yeniden açar. CTRL+W=Sekmeyi kapatır. CTRL+N=Tarayıcıyı tekrar açar. (Tarayıcı çiftlenir.) CTRL+Shift+N=Gizli sekme açar. ALT+Sol ok tuşu=Sekmede geri gider. ALT+Sağ ok tuşu=Sekmede ileri gider. CTRL+Eksi(-)=Sekmenin boyutunu azaltır...
  11. Baldiback

Spora Yeni Başlamış Biri Olarak İki Ayda Neler Yaşadım?

Spora başlamayı düşünen kişiler için umarım az da olsa yardımım dokunur.
  12. Baldiback

Forum Moderatörü Berkin Ayral İle Röportaj

Eğer konu sevilirse başka moderatörler ile de yapılacaktır.
  13. Baldiback

Son Dakika İzmir'de Deprem

Sabah saat 08.53'te İzmir'de Kandilliye göre 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
  14. Baldiback

Soru Yaz Tatilinde Nasıl Ders Çalışmalıyım?

Bildiğiniz üzere forumda EA'ya geçmeli miyim diye konu açmıştım. https://forum.modartpc.com/konu/sayisaldan-eaya-gecmeli-miyim.3935/ 12. Sınıfta EA'ya geçtim yaz tatilinde nasıl bir çalışma ile hem TYT Edebiyat, TYT Matematik ve 11. Sınıf EA derslerindeki eksikliklerimi kapatırım?
  15. Baldiback

Wallpaper Engine Yerine Ücretsiz Wallpaper Programı.

1)Lively Wallpaper; Microsoft Store'da ücretsiz olarak indirebilirsiniz fakat wallpaper sayısı çok az. 2)Wallpaper Alive; Steam'de ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  16. Baldiback

Kardeşimle Oynayabileceğim Oyun Tavsiyesi

Maksimum 50₺ (60₺'de olabilir) 2 kişilik oyun tavsiye eder misiniz? Kardeşim korku oyunu olmasını istemiyor. Ghost Watchers alıyım dedim fakat oyun kendisine sıkıcı geldi önerilerinize açığız. (Kardeşime oyunu hediye olarak atacağım)
  17. Baldiback

Öneri Epic Games Oyun Tavsiyesi

200₺ üstü oyunlara %25 indirim kuponu var FİFA 23 almayı düşünüyorum tavsiyelerinize açığım. RDR 2 beni sıkabilir, korku oyunu tavsiyesi istemiyorum; henüz bugün Ghost Watchers aldım.
  18. Baldiback

Soru Sayısaldan EA'ya geçmeli miyim?

Alan derslerim çok zayıf. Sadece biyolojim 50 üstü müdür yardımcısıyla konuşup geçebilirsem önümüzdeki sene EA'ya geçmeyi düşünüyorum mantıklı olur mu?
  19. Baldiback

Sağ gözüm baskın valorantta hangi eli kullanmalıyım?

Tiktokta karşıma çıkmıştı şimdi yapabilme fırsatı buldum sağ baskın göz sol elde mi oynamalı yoksa sağ elde mi kalmalı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.