Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Furkan Karagülle

Soru Monitör Tavsiyesi

Eğer monitörü yakından kullanıyorsanız bariz bir şekilde belli oluyor. Ancak benim gibi en az 50 cm uzaklıktan kullanıyorsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada iade etmek istediğiniz AOC monitör iyi aslında. Eğer stok varsa değişim istemenizi öneririm.
  2. Furkan Karagülle

Monitör önerisi

Çok yüksek bir bütçe belirlemişsiniz. Bence hiç gerek yok. Şu ürün ihtiyacınızı fazlasıyla giderecektir. Link Removed
  3. Furkan Karagülle

ModArt M9 sisteme Acer KG241QS

Çok iyi bir monitör sayılmaz renk doğruluğu açısından ancak gayet iyi bir monitör. Herkese öyle arkadaş lazım. :) Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
  4. Furkan Karagülle

Soru M9 sistemine monitör önerisi

Bu monitör ihtiyacınızı karşılayacaktır. https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-vg249q1a-238-1-ms-165-hz-freesync-premium-ips-full-hd-gaming-monitor-1971476?magaza=vizyonbilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  5. Furkan Karagülle

Soru 2K 240hz monitör

Evet, dediğiniz gibi uygun kriterlerde monitör yok.. Online oyun oynamıyorsanız LG C2 alıp monitör yerine kullanabilirsiniz.
  6. Furkan Karagülle

Soru 2K 240hz monitör

TN panel sorun teşkil eder mi sizin için?
  7. Furkan Karagülle

Soru 2K 240hz monitör

Modeller var diyebiliriz aslında. Bütçeniz nedir?
  8. Furkan Karagülle

Yardım Hangi monitörü tercih etmeliyim?

Asus'u tercih edebilirsiniz.
  9. Furkan Karagülle

Asus VG249Q1A alınır mı?

Alınır.
  10. Furkan Karagülle

vodafone casper 27inç monitör

Bir başka fikir alışverişinde bulunmak isterseniz hiç çekinmeden ModArt PC Forum'a başvurabilirsiniz. :)
  11. Furkan Karagülle

Kendisi VA paneldir. IPS > VA olduğundan ötürü IPS panel tercih etmenizi öneriyorum. İkinci olarak Full HD için 24" boyut idealdir.
  12. Furkan Karagülle

Şu modeli önerebilirim. Link Removed
  13. Furkan Karagülle

Aslında dediğiniz markayı ve modeli önermiyorum. Kredi kartınız var mı sizde veya bir yakınınızda?
  14. Furkan Karagülle

Asus 75 hz 1ms vo248qg alınırmı

Fiyatına göre alınabilir düzeyde ancak satın almadan önce bizzat kendiniz kontrol edin.
  15. Furkan Karagülle

Maksimum bütçeniz nedir? Bahsedilen modeli önermiyorum.
  16. Furkan Karagülle

Hangi monitör mantıklı?

LG'yi tercih edebilirsiniz. Link Removed
  17. Furkan Karagülle

Hangi monitör mantıklı ?

İlk monitörü tercih edebilirsiniz.
  18. Furkan Karagülle

Monitör siparişi veriyorum sizce hangisi mantıklı?

Birinci monitörü tercih edebilirsiniz.
  19. Furkan Karagülle

Monitör tavsiyesi 3.5 K ?

Link Removed Link Removed İkisinden birini tercih edebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.