Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. swastica

M9 montajını yapamayan oldu mu veya zorluk çeken

hocam benım son konuma bakma sansınız var mı? coılwhıne sıkıntı yaratır mı?
  2. swastica

M9 sistem geldi kablolama nasıl?

gözüne çarpan bı sıkıntı var mı peki çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hocam müsaitseniz bakma şansınız var mı sizinde acaba? @ModArt Levon
  3. swastica

dıkkat et derken nelere dıkkat etmem lazım bıde belırtıtgım gıbı bı kablo cok gergın tuhaf duruo o yuzdn kablolma vs sıkntı olabılır mı dıye dusundum ekrankartını hangı pıne takıcam bılemıyorum
  4. swastica

dostlar sistemim geldi çok anlamadığım için size kabloma ile ilgili fotoğraf atıyorum nasil bir sıkıntı var mi arti olarak anakarti kontrol ettim bu kablolar sıkıntıli geldi gözüme bu kablolar çok sıkı özellikle ilk fotoğraftaki milim kıpırdamıyor hernahngibir sıkıntı varmi ve anakarta...
  5. swastica

M9 sistemi kargolanan oldu mu?

benim ki geldi foruma inceleme konusu açacağım
  6. swastica

M9 SİSTEM Monitör Tavsiyesi Bütçe 4k

hangi monitör sizce?
  7. swastica

https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-24-g2422hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.93.4 bu daha ıyı degıl mı? ne yazıkkı butcem yok ve 2k sıkıntı olur dedıler sence ne alaym=?
  8. swastica

hangısı Link Removed
  9. swastica

Dostlar m9 aldım yanına gelmeden de monitör almak istiyorum 4 civarı butcem var hangisini alayım DELL VE LEVONOG2420 Arasında kaldım sizce hangisi yahut başka öneri var m?
  10. swastica

💥 ModArt M9 Sistem Yayında! 💥

i itopyadan geldiğinde kablolar da sıkıntı olur mu?
  11. swastica

HOCAM KrLSIN SAYAENDE ALDIM HAKKKIN ODENMEZ
  12. swastica

İtopya mağazadan yarından itibaren mi alabiliriz? @ModArt Levon
  13. swastica

Duyuru Beklenen An Geldi! ModArt M9 Sistem geliyor 🥰

öncellikle cevabınız ve ilginz için teşekkür ederim . umarım herkes için hayırlı olur . sistem fiyat tahminime yakın çıkacak dıye yorumladım bu konusmadan :) :) iyi geceler dilerim
  14. swastica

hocam itopyada mı olcak bide stok sıkıntısı yok demiştiniz umarım hemen bitmez alabiliriz
  15. swastica

15.499 3060ti kesin diyorum. ramlerr good...
  16. swastica

@ModArt Levon hocam 16kya 6700xt li sistem alacaktım fıyatı gun gectıkce artıyor sızın sıstemı beklıyım mı bu cıvarda bışı mı olur yoksa artmadan alıyım mı bilgilendirirseniz sevinirim.
  17. swastica

15 16k Civarı Sistem Öneri

tamamdır hocam 6700xt yerıne 3060 yonelecegım o zmn 6700xt sıkntı verecek gıbıme duruyor
  18. swastica

hocam genellikle yazılım arada render için . teşekkrederm
  19. swastica

Hocam teşekkürler öncelikle 6700xt alacağım sistemlerde mantısı alacağım glb ama beratında dediği gibi sürekli kafan rahat olsun fln dıyolar 3060 ıcın genellıkle oyun kodlama render fln kullanırım arada 6700xt sıkıntı çıkarır mı yazılım hataları vs.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.