Sorun yaşıyan varmı ?
Tavsiye etmemŞeyi soracaktım.Renkli görünen kabloları siyah elektrik bandıyla kaplasam sorun olur mu?(sistem 2 gün sonra gelecek)
Emin olun daha çirkin bir görüntü olacaktır, Kasa içinde ki sıcaklık nedeniylede bantlar hem yerinden atacak hemde aşırı şekilde yapış yapış olacaktır. Tavsiye etmiyorum.Şeyi soracaktım.Renkli görünen kabloları siyah elektrik bandıyla kaplasam sorun olur mu?(sistem 2 gün sonra gelecek)
Destek çıtası alman iyi olacaktır benimde almam lazım sağ taraf aşşada duruyor, sıvı soğutma montajına gelirsek fazla bir bilginiz yoksa tavsiye etmem anakarta zarar verebilirsiniz bilen birinin elinden geçerse daha iyi olurEkran kartını taktım ama 3 fanlı olduğu için ileride sıkıntı olur mu esneme yapar mı? Destek çıtası almak gerekecek sanırım. Bir de ID-Cooling SE 214 XT hava soğutucu alacağım ileride ama onun montajını yapmak için sanırım anakartı kasadan tamamen sökmek gerekecek kurulum videolarından gördüğüm kadarıyla. Hangi kabloyu nereden çıkarıp nereye takacağım vs. o zaman sorun olacak gibi ama bakalım.
Gerek görmüyorum ama yinede alcam dersenizTermal macunun etkisi azalınca stok fanı da değiştirmeyi düşünüyorum F/P diyebileceğiniz bir fan var mı?
hocam benım son konuma bakma sansınız var mı?Olası montaj ve teknik bilgi desteği için beni etiketleyebilirsiniz.
coılwhıne sıkıntı yaratır mı?Bir de stres testi yaparsanız iyi olacaktır choil whine varmı diye(çıksa bile değişim yok)
win kaç kurdunSorun yaşıyan varmı ?
10win kaç kurdun
flash bellek le mi kurdun yoksa hazır mı geldi
O paraya Noctua redux alEkran kartını taktım ama 3 fanlı olduğu için ileride sıkıntı olur mu esneme yapar mı? Destek çıtası almak gerekecek sanırım. Bir de ID-Cooling SE 214 XT hava soğutucu alacağım ileride ama onun montajını yapmak için sanırım anakartı kasadan tamamen sökmek gerekecek kurulum videolarından gördüğüm kadarıyla. Hangi kabloyu nereden çıkarıp nereye takacağım vs. o zaman sorun olacak gibi ama bakalım.
hayırhocam benım son konuma bakma sansınız var mı?
coılwhıne sıkıntı yaratır mı?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.