Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Donanım Arşivi Sistem V6

3600 mhz ram kullanmış ama anakart 3200 destekliyor 😁
  2. bybarisss

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

Kanka ne diyosun 😆 Hepten batırdın bizi
  3. bybarisss

Haqqus gen 5 alınır mı?

Bu paralı vermişken bi yayın açıyım desen işlemcinin "Hıqqq" yapmaması lazım 😃
  4. bybarisss

Haqqus gen 5 alınır mı?

2k da ucu ucuna yetiyor. Ama adam rekabetçi oynayacaksa 1080p darboğaz oluyor. Hem bide bu segmente çıkmışken cpu isteyen proglamlarda beklentiyi karşılayacak bir işlemci lazım
  5. bybarisss

GencerGaming Haqqus GEN5 Geliyor.

Haqqus abim yine döktürür. 1050Tİ sistem 10k ya geldi izle
  6. bybarisss

Video Pc Hocası 9.499 TL RTX 2060 12GB Sistem

Alamayanlar için, yeniden stokta https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-zotac-rtx-2060-msi-h610m-bomber-kioxia-500gb-ssd-16gb- ram.html (3 dakikada bidaha tükendi 😕)
  7. bybarisss

Ser verip sır vermiyor. Ama V serisi genelde giriş segment oluyor. Tahminim 10k altı gelir
  8. bybarisss

Orası öyle. Stok eritme sistemler geldi ve geliyor. Firmaların isteğine bağlı fiyatlar. Kâr oranlarını düşürürlerse f/p sistemler çıkıyor.
  9. bybarisss

Arada 500 tl var ama o 2060 6gb idi, bu 12gb.
  10. bybarisss

Vatanı ın önceki 2060 sistemini öve öve bitiremeyenler böyle kaliteli parçalardan oluşan sistem için neden mmeeh diyor anlamıyorum. Mis gibi 12gb vram li sistem
  11. bybarisss

Ustam tam alıcaktım. İçime ukte düşürdün 😆😆 O zaman senden bekliyorum. Baştacısın her zaman
  12. bybarisss

Beline kuvvet ustam. Takribi ne zaman gelir
  13. bybarisss

3060 geleceğini cümle alem biliyor 😁 Bir Modart RED/BLUE vakası daha mı 😀
  14. bybarisss

Soru i5-12400F-RTX 3070 Hazır Sistem Alınır mı ?

Hayırlı olsun hocam. Anakarttan kasaya kaliteli parçalar. İleride imkan olursa kule tipi veya aio takarsınız. Daha da mükemmel olur.
  15. bybarisss

Oyun testini izlememiştim. Nedenini bilmiyorum ama bence bi aio takılsa hiç fena olmaz
  16. bybarisss

Alınır hocam. Parçalar kaliteli tutulmuş.
  17. bybarisss

Video Yeni sistem ne zaman gelir hocam

Hiç sanmıyorum. 15k civarı gelir ama 20k zor geliyor. Gelse de max 3070. Pc hocasının çıkardığına bakma. 50 stok sadece gösteriş. Vergi indirimi gıdaya da oldu ama hiç fark hissetmedik.
  18. bybarisss

ModArt Sistemlerinde isteyip alamadığınız ( Stok veya Maddiyat gibi sebeplerden)

Hata falan değil hocam. Stokta ne varsa o çıkıyor. Hem indirimli olsun hem istediğimiz. Olmaz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.