Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Furkan Karagülle

6 core 12 thread 18 çekirdek değil

Önbellek miktarını da çekirdek olarak ekleyelim. :) 35 + 6 + 12 = 53 çekirdek
  2. Furkan Karagülle

Yardım 13700K için sıvı soğutma sizce hangisi ?

360 mm radyatör destekliyor bu kasa. Bu yüzden aşağıdaki sıvı soğutmalardan birisini alabilirsiniz. MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm önerimdir. Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed
  3. Furkan Karagülle

Yardım 4K Hem tasarım hem oyun için monitör tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/215797/dell-g3223q-32-144hz-1ms-2xhdmi-dp-hdr600-fast-ips-uhd-freesync-premium-pro-gaming-monitor/
  4. Furkan Karagülle

Güç kaynağı yeterli olur mu?

Watt değeri olarak fazlasıyla yeterli. Hangi PSU modelini kullanıyorsunuz?
  5. Furkan Karagülle

nerede sıkıntı var nasıl cözebilirim

Donanımları değiştirdikten sonra temiz kurulum yaptınız mı? Sürücüleri güncelleştirdiniz mi? Hangi Windows'u kullanıyorsunuz?
  6. Furkan Karagülle

Yardım 13700K için sıvı soğutma sizce hangisi ?

Yeni sıvı soğutma için bütçeniz nedir?
  7. Furkan Karagülle

Çözüldü Laptop Adaptörü Şarja Takarken Kıvılcım Çıkarıyor

Hiçbir sorun olmaz. Adaptörü takarken hızlı davranın sadece. Belli bir dirence maruz kaldığı için prizden kıvılcım çıkıyor. Basit 12V 12A trafo ile de aynısını yaşarsın mesela.
  8. Furkan Karagülle

Max 13K Laptop Arıyorum

Tam olarak 17.000 TL mi bütçen var?
  9. Furkan Karagülle

Max 13K Laptop Arıyorum

Özellikleri fena değil ancak gerçekten eski. Şahsen ben bu laptopu almazdım.
  10. Furkan Karagülle

35000 TL sistem toplama önerisi

Bütçede sadece kasa mı mevcut?
  11. Furkan Karagülle

Darboğaz mı yaşıyorum?

Hayır, darboğaz yaşamıyorsunuz. GPU'nun %100 kullanılması için görüntü ayarlarını yükseltiniz.
  12. Furkan Karagülle

Yeni nesil laptop önerisi

RTX 4000 serisi henüz tam olarak yaygınlaşmadı.
  13. Furkan Karagülle

Max 13K Laptop Arıyorum

Bütçe arttırma ihtimaliniz var mı?
  14. Furkan Karagülle

Yeni PC mi? RTX3050 + Ryzen 7 5800x3D takviyesi mi?

CPU, MoBo, GPU yükseltmesi daha mantıklı olacaktır. O kadar güçlü işlemciye pek gerek yok gibi. R5 5600 idealdir. RTX 3070 Ti ekran kartına kadar bu işlemciyi sorunsuz ve darboğaz olmadan kullanabilirsiniz.
  15. Furkan Karagülle

Samsung 990 PRO 1 TB alınır mı?

Ani sağlık kaybı ve dengesizlik gibi sorunları mevcut. 990 Pro yerine Fury Renegade öneririm.
  16. Furkan Karagülle

Cevabı Bulunamayan Sorular

Şu hayat için yaptığımız her şey boş aslında. Kimimiz hayatsız gibi çalışır kimimiz ise en rahat yaşama tabii olur. Önemli olan geleceğe güzel anılar, bilgiler, birikimler bırakmak..
  17. Furkan Karagülle

Cevabı Bulunamayan Sorular

Eğer dönüyorsak tüm hafızamız bedenimizde kalacağından hiçbir şey hatırlamayacağız ve şu anki benliğimiz tamamen yok olacak.
  18. Furkan Karagülle

Haklıyken Azar İşittiğim Servis

Günümüzde saat otomatik ayarlanıyor aslında. :D Herkesin saati doğru yani. Tabii eski telefonları kullanmayanlar için bu dediğim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.