Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Nimble

Öğretmen ve Öğrencilere Özel Bütçe Dostu Laptop Lenovo IdeaPad 1

R7 5700U daha iyi he ama evet 10K altı olduğunu düşünürsek iyi
  2. Nimble

R7 5700U'daki grafik işlemci hangi ekran kartına muadil?

Soru başlıkta
  3. Nimble

Dayıma harici ekran kartının dahili olandan iyi olduğunu nasıl anlatabilirim?

Beyler anladı da harici kartlı laptopa para çıkmaz
  4. Nimble

Dayıma harici ekran kartının dahili olandan iyi olduğunu nasıl anlatabilirim?

Şuan Akakçedeki en ucuz 1650 laptop yerine dayım şu laptopbu almak istiyor Link Removed 1650nin radeondan daha iyi olduğunu nasıl anlatabilirim
  5. Nimble

İtopya şubeleri hakkında ne düşünüyosunuz ?

Beylikdüzü'nün varlığı hatırlatıldı millete bence PC'den anlayan bir arkadaşını yeni kampanyalı hazır sistem çıktığında almaya gidebilirsin
  6. Nimble

Soru GOODRAM neden sadece itopya ve sinerjide satılıyor?

Türkiye distribütörleri onlar oldukları için olabilir Mesela Axle çoğunlukla Teknobiyotik tarafından satılıyor ya da Powercolor Garajonline tarafından satılıyor vb.
  7. Nimble

Oyun hesabı nerelerden satılır?

hesabı sildim bynogame den hesabın bulunduğun oyun yokmuş orada itemsatışa bakacam kendime ininal veya papara alırsam
  8. Nimble

12.499 TL F/P CANAVARI RTX 3060 12GB Oyun Bilgisayarı MODART M10

onu yapacağına önce kingston ssd al bence
  9. Nimble

hocam sadece bunlardan birini mi seçip satabiliyorum? benimkisi mobul oyun hesabı
  10. Nimble

açıklama yazma yeri varsa eğer yazacam işte önceden biri girdi çıktı ad değiştirmek için fazladan ücret istiyor diyecektim tamam hocam sağol
  11. Nimble

Anladım Hocam teşekkürler Peki hesapta bir konuda sıkıntı varsa ve bunu belirtirsem iade sorunu yaşamam değil mi?
  12. Nimble

he sattığımda oraya bakiye olarak geliyor direk IBAN diye zorlamıyor yani değil mi?
  13. Nimble

Gigabyte kartlarda ısınma sorunu mu oluyor?
  14. Nimble

mesajlar sonradan yüklendi de gördüm evet gainward gigabyte ın köpeği bile olamaz fakat buradaki değindiğim şey fiyatı parça kalitesi değil parça kalitesi konusunda evet m10 daha iyi
  15. Nimble

aynen abi kesinlikle 800TL çerez parası kesinlikle alacak adamın umrunda olmayacak değerinde bir fark kusura bakma
  16. Nimble

artı değinmek isterim ki B550+R5 5500 yapmak varken az farkla niye İ3 12100F+H610 alayım yapınca %50 performans farkı mı oluyor acaba?
  17. Nimble

daha geçen pckolik de 12K ya çıktı be abi olmamış bu bence olsun canın sağolsun
  18. Nimble

Tuttu Tutmadı Oyunu!

tutmadı,3 Ay Teemo ile ADC feedledim Alttaki "Man of Culture"

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.