Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Şu Kağıt 11.500 TL :)

1 Haziranda 22 milyon TL ile 1 milyon Euro aldın. Bugün ise yeniden TL'ye çevirdin. Eline 27 milyon TL geçti. Bu olaylar 20 günde gerçekleşti ve 5 milyon TL azımsanacak bi para değil.
  2. bybarisss

Şöyle düşün. Zaten elinde tl vardı. Onu euro yapıp sonra yine tl yaptın ve eline 5 milyon tl geçti. 5 Milyon TL'ye de sıfır Mercedes E serisi aldınmı tamamdır.
  3. bybarisss

1 Haziran'da 1 milyon euro alıp şuan satsaydın 5 milyon TL kâr ederdin. Zenginler için para kazanmak bu kadar kolay.
  4. bybarisss

Epic Games'den Güzel Bir Oyun Daha 🔥

Epic Games, bu hafta için macera ve simülasyon türündeki TheHunter: Call of the Wild’ı ücretsiz hale getirdi. Ayrıca Idle Champions of the Forgotten Realms için Wulfgar’s Legends of Renown Pack adındaki içerik paketini (DLC) ücretsiz hale getirdi. (Bu DLC’yi edinebilmek için oyuna giriş...
  5. bybarisss

bayramdan sonra bilgisayar fiyatları ne olur

Fiyatlar kesin artacak desem yalan olmaz. Bir an evvel almaya bak.
  6. bybarisss

Ücretsiz Gamepass Aboneliği

Bu fiyattayken kesinlikle alınır. Zamlanınca konuşuruz.
  7. bybarisss

Son Dakika Asgari Ücret 11.402 TL Oldu!

O da doğru hocam 🙃
  8. bybarisss

1 aylık(ürünler zamlanana kadar) refah seviyesi yükselir 🔥👍
  9. bybarisss

Önümüzdeki temmuz ayından itibaren geçerli olması beklenen ve mevcutta net 8 bin 500 TL olan asgari ücret, yüzde 34 civarı bir zam ile 11 bin 402 TL‘ye yükseldi.
  10. bybarisss

Soru Bilgisayarım Hakkında Fiyat Önerisi Verebilir Misiniz ?

Anladım. O zaman monitör ile beraber 16k yazabilirsin.
  11. bybarisss

Soru Bilgisayarım Hakkında Fiyat Önerisi Verebilir Misiniz ?

Çok yazmışsın hocam. 2. El 3060'lar 6-7k'dan gidiyor. Bir de Gainward marka bu. İşlemci için de aynısı geçerli. Sen hep 0 fiyatlarını yazmışsın. 20k'dan gitse öpüp başına koy.
  12. bybarisss

Soru A320 ve B450 anakart arasında çok fark var mı ?

Zaten FPS olarak bir fark görmeyeceksin. Sadece OC imkanı yok. OC yapmak için de stok soğutucu yetmez zaten.
  13. bybarisss

Yardım ModArt-RED satın aldım

Mahallende elektrik kesintisi sık sık oluyorsa alabilirsin. Yoksa da kullan geç. Çok önemli değil. Zannederim W10 deneme sürümü ile geliyor.
  14. bybarisss

ModArt red sistem satın aldım sorun olur mu

Kargoda patlama olayı itopya ile alakalı değil, kargoyla alakalı. Yani nerden kasa alırsan al hasar alma ihtimali hep var. Maalesef itopya şuan Bolt , Yurtiçi ve Net kargo ile çalışıyor. Eskiden UPS ile çalışıyordu ve UPS sağlam firmaydı. Yine de bi sıkıntı yaşama ihtimalin çok az. Yaşarsan da...
  15. bybarisss

MOMOMODART Red Ve Blue Geliyoooor 🔥

Nvidia tayfanın mavrası diyebiliriz. Çok nadiren meydana geliyor. Kullananları çoğundan sorunsuz geri dönüşü alıyorum.
  16. bybarisss

250+250 yeni stok eklendi !
  17. bybarisss

Al bu kirazdan, kalmaz birazdan🔥
  18. bybarisss

Ben de onu dedim işte 🔥
  19. bybarisss

Birinde AMD ekran kartı ve AMD işlemci var. Diğerinde tahmin ederim İntel olur.
  20. bybarisss

MODART PRODUCTION® Red Ve Blue Bu Akşam GELİYOR 💥

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.