Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. C

Connect Game güvenilir mi?

Evet hocam ConnectGame güvenilir bir site. ConnectGame üzerinden XM2WE adlı fareyi satın aldım. Adamların belirli bir telefon numarası yok, daha doğrusu var ama kullanıma kapalı mail üzerinden bakıyorlar. Klavye siparişi verdim yarın kargoya verirler diye tahmin ediyorum. Güvenilirler...
  2. C

Yardım Bilgisayar mavi ekran sorunu

Öncelikle 2 mavi ekran hatası aldım. Araştırdığım kadarıyla sorunun RAM'lerle ilgili olduğunu öğrendim. Şimdi baktığım zaman, XMP kapalı MemTest86 yaptım. 1.414 hata çıktı, fakat tek tek denediğim zaman hiç bir hata çıkmadı. @Levon Turaç...
  3. C

2024 Bize Nasıl Girecek hadi tartışalım 😁

Enflasyonumuz kutlu olsun abi. :)o_O
  4. C

8gb ram in yanına aynı değerde 16gb takmak sorun yaratır mı ?

Hayır sorun yaratmaz. Ama aynı Kingston Fury modelini alsanız, daha iyi olur.
  5. C

Trendyol'dan Trendyol satıcısından iphone alınır mı ?

Yani sorun yaşamayacağınızın garantisini veremem. Onun yerine Amazon'dan daha az sıkıntı çıkar. Trendyol birkaç konu da magdur ediyordu.
  6. C

18 yaşından küçüklere özel banka hesabı : İş Bankası İlk İmza

Velim ile bir kaç şube gezmek zorunda kaldım. Bir şubedeki memur/görevli "Oğlunuza bu banka hesabı tehlikeli açamayız." dediler. 2-3 şube gezip zar zor açabildim. Bir şubeye gidip İlk İmza hesabı dedim. Memur pat çat demeden direk tamam açalım dedi.
  7. C

Son Dakika Asgari ücret açıklandı

2TL olmazsa olmazımız..
  8. C

Nasılsınız forum ahalisi

İyi kötü arasında değişiyor. Niye ne oldu?
  9. C

Windows için video düzenleyici

Microsoft ClipChamp var, onu kullanabilirsiniz.
  10. C

Soru Samsung Galaxy a51 neden açılmaz

Arka kapakta herhangi bir kalkma veya şişme var mı? Yanık kokusu anakarttan geliyor olabilir. Bir telefoncuya baktırın.
  11. C

18 yaşından küçüklere özel banka hesabı : İş Bankası İlk İmza

18 yaş altısınız ama banka hesabı açmak mı istiyorsunuz? Bu bağlamda İş Bankası'nın İlk İmza diye hesabı bulunuyor. 1987 yılından bugüne İlk İmza Hesabı ile 18 yaş altı gençlere yönelik bankacılık hizmeti vermekte. Bu hesabı kimler açabilir? - 12 yaşından büyük, 18 yaşından küçük kişiler...
  12. C

Satılık Seagate Barracuda 1TB SIFIR

Ürün sıfır hiç açılmamıştır. Garantisi 2-3 ay gibi bir süre kaldı. Adana içi fiyat 950TL. Pazarlık vardır, adana dışı diğer şehirler için etiketleyebilirsiniz. Link Removed
  13. C

Windows 11 açılıp kapanıyor

Windows 11 kurmayı önermiyorum. Windows 10'a tekrar geçin derim. 11'deki buglar devam ediyor.
  14. C

Soru Amazon para iadesi sonucu kararsizlik.

Hocam ben Amazon Almanya'dan Razer DeathAdder V2 aldım. 7-8 ay geçti, sol tarafları soyuluyor soyulmuyor hatta içine göçüyor. Kendileri sadece iade yapıyor, ayrıca İthalat Depozitosu ücretini de vermiyor. Marka desteğine yazıyorum Türkiye'ye satışımız yok diyor. Arkadaşım aynı ürünü kullanıyor...
  15. C

Öneri Kulaklık Öneri

Abicim ablacım bu ne? Bu fiyatlar uçmuş la uçmuş.. Bu fiyata bunu önereyim.. Link Removed
  16. C

Öneri Kulaklık Öneri

Bütçeniz yine 1500TL mi?
  17. C

Öneri Kulaklık Öneri

Merhaba kulaklık olarak ne aldınız? Almadıysanız öneri yapabilirim.
  18. C

Mavi ekran hatası

Ben size yukarıdaki cevabı verdim. Hala cevap bekliyorsunuz benden. Konuyu 5 ay önce açmışım, ve bilgisayara defalarca format atmışım. Neyin minidump dosyasını istiyorsunuz benden? Minidump dosyası yok bildiğiniz.
  19. C

Soru NAYS ile google ödemelerinde sorun

@vonaleee sorununuz çözüldü mü?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.