Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. C

Chrome açılma anında iki kere açılıyor gibi oluyor

Silip tekrar yüklemeyi denedin mi peki? Pek donanımsal bir şeye benzemiyor.
  2. C

Sistem toplama yapabilecek birisi var mı?

Montaj ve parçaları birleştirmesi için gözünüzün önünde yapan bir bilgisayarcı bulun özellikle..
  3. C

!!DİKKAT!! Yeni Türkçe Dolandırıcılık Mailleri Artmaya Başladı

Bunlara kanan bir çok kişi var ki.. Dikkat etmek lazım.
  4. C

Son Dakika MB Başkanı Hafize Gaye Erkan görevinden affını istedi

Her geçen gün daha kötüye gidiyor, aynı ekonomi bakanı gibi..
  5. C

Yardım 6.500 TL Wireless Marka/Custom Premium Klavye Önerisi

%60 klavye önerisine açık mısınız?
  6. C

Öneri 3500TL Gaming Kulaklık Önerisi

Void Elite RGB dip ses yapıyor diye biliyorum. Link Removed Bu kulaklığın indirime girmesini bekleyebilirsiniz, gayet iyi kulaklık.
  7. C

İtopya Bios gunceller mi

https://forum.modartpc.com/konu/modart-x13-sistem-windows-acilmiyor.5910/ Forumdan biri X13'ü almış. Windows kurulu gelmemiş, bu demek ki adamlar kurulum yapmıyor. İşlemci eklerseniz, ona dikkat ederler mi sanmıyorum. İsteğe bağlı not olarak eklemelisiniz.
  8. C

İlk cep telefonunuzun marka modeli neydi ?

Samsung Galaxy Grand Prime. Ahh ahh. Kanser olmalık gerçekten kanser eden bir telefon.
  9. C

Modart X13 sistem Windows açılmıyor

Windows'un kendi sitesinden indirebilirsiniz. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Buraya gelin. F12'den DevTools yani konsolu açın. Bu logoya basın. Buradan iPad Pro'yu seçin. Eğer iPad Pro seçeneği yok ise : Edit butonuna tıklayın. iPad Pro'yu seçin...
  10. C

Rica ederim hocam. Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim, acil ise mecbur Windows 8 kurabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim.
  11. C

Sonra yükseltsen olur farketmez.
  12. C

Hocam o zaman Windows kurmanız gerek, adamlar sisteme Windows kurmamış. Sorun kurulmamış olması..
  13. C

Sanki Windows kuruyorlar diye biliyordum. BIOS'a girip, diski seçtiğinizde yine otomatik BIOS'a mı atıyor?
  14. C

İşletim sistemi kurulacak diye işaretlediniz mi?
  15. C

Klavye önerisi

%60 klavye önerisine açık mısınız?
  16. C

Klavye önerisi

Overlord tarafında basmama problemleri var, yani uzun ömürlü bir klavye değil onu belirteyim. K552 modelinde de yay sesi sorunu var, hani bu size ne kadar sorun yaratır bilmiyorum kişiden kişiye değişir.
  17. C

Soru Beden Öğretmenine Söylemem Gerekir Mi?

İdareye gerek yok, beden öğretmenine söyleseniz yeter. Şeylik yaparsa, müdüre gidip söylersiniz.
  18. C

Soru realme GT 2 Pro alınır mi

25k'ya alınmayacak bir telefon, fahiş yüksek fiyatta bu yüzden alınmaz.
  19. C

Soru realme GT 2 Pro alınır mi

Zamanında 13k'ya düşmüştü, herkes almıştı. 21.3K'ya alınmaz, ne kadar fiyata alıcaksınız?
  20. C

Tundra Modart PC Hazır Sistem

Sistemi incelemek için aşağıdaki link üzerinden inceleyebilirsiniz. https://incehesap.link/tundra4070ti

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.