Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Öneri Yeni Z790 Anakartlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Z790 In artan üretim maliyetleri yüzünden neredeyse yok denilebilcek yeniliği daha çok fiyat artışına bir sebeb bulmak için İntel tarafından yapılan bir hamle olduğunu düşünüyorum. 2. teorim ise AMD anakartlarıyla benzer harflendirme rakam falan kullandıklarından çok bilgisi olmayan kullanıcıyı...
  2. Sea

Azurewave AW-GA821 Wi-Fi iyi midir?

Ethernet kablosunu duvar rengine boya :? sonuçta Dport veya Hdmi kablon ve güç kablon zorunlu geliyor Powerline adapter alırsan prizden gelen kabloların arasından çaktırmadan getirtebilirsin ufak bir kablolama ile ama yerinde olsam Link Removed + Link Removed
  3. Sea

400 tl mi ne olmuş bu adaptörü aldığımda 50 tl mi ne vermiştim :D
  4. Sea

Link Removedü var bende eve ilk taşındığımda kablo çekmeden deniyim dedim 2 oda mesafede modem ozamanlar baya kaliteli diye almıştım ama yinede bi halt olmadı en sonunda kablo çektim ondan dolayı yerinde olsaydım Powerline adapter alıp evin veya ofisin artık nerede kullanıcaksan oranın elektrik...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.