Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Hamza Ensar Sağlam

Rehber MIUI 14 Alacak Cihazlar

Ek geçeyim, POCO F2 Pro’da alacak. Redmi K30 Pro ile aynı model çünkü.
  2. Hamza Ensar Sağlam

Soru PC Özellikleriniz Neler?

Eski sistem: 5800X3D RX 6900 XT Toxic Corsair Dominator 4X8 RM850X O11D XL MSI Meg X570 Ace Şimdiki Macbook M1 Pro.
  3. Hamza Ensar Sağlam

Duyuru ModArt PC Web Sitemize Makale Yazarı arıyoruz.

PSU dışında herhangi bir kategoride görev alabilirim.
  4. Hamza Ensar Sağlam

Öneri Lian Li Evo vs Asus GT502

Kasanın ana kalitesini materyali belirler. Daha bunu bilmiyorsan evet, zamanımı çalıyorsun. Daha çelişmenin ne demek olduğunu bile bilmiyorsunuz, geliyorsunuz aylar önceki mesajımı atıyorsunuz buraya. İyi forumlar. Kötü üslubum içinde kusura bakmayın.
  5. Hamza Ensar Sağlam

Aynı zamanda atılmış mesajlar olsaydı dediğinde haklıydın. Ama bak kaç ay geçmiş üstünden, belki miyopsundur diye diyorum. Kimlerle tartışmaya çalışıyoruz... Acınası bir duruma girmeye değmez. İyi forumlar.
  6. Hamza Ensar Sağlam

Ben ASUS'un kasalarında sıkıntı yaşamadım, ama aradaki kalite farkınıda görmezden gelemem. Ayrıca ASUS marka kalitesini kanıtlamış diyorsun ama TUF ekipmanları ne yapacağız? Klavye, mouse ve kulaklık olarak direk yere göm gitsin. TUF monitörler zaten ayrı bir facia, bir iki tane düzgün modeli...
  7. Hamza Ensar Sağlam

EVO'da o çerçeve göze batmıyor çünkü camları karartılmış. Lian Li'nin alüminyum kalitesi ile TUF'da kullanılan tenekenin kalitesi bir olamaz baştan.
  8. Hamza Ensar Sağlam

TUF'dan hiç bir zaman düzgün kasa çıkmadı. Ama Lian Li gibi kasa konusunda kendini kanıtlamış, belkide dünya lideri bir marka ile karşılaştırmak MSI anakart ile Pegatron anakartı karşılaştırmaktan başka bir şey değil. TUF kasaların hepsini deneyimledim, boş keseden sallamıyorum veya teorik...
  9. Hamza Ensar Sağlam

TUF kasaların kalitesi çöp. GT501 kullandığımdan bilirim, GT301'de deneyimledik. Lian Li O11D XL kullandım, Lian Li kalitesi tartışılamaz. ASUS'a para verme.
  10. Hamza Ensar Sağlam

Yardım 360mm Sıvı Soğutucu Önerisi AM5

Galahad totalde bence daha iyi. Çok daha şık ve radyatörü o kadar kalın olmadığı için uyum listesi daha geniş. Ama ben olsam VRM soğutucusundan dolayı LF alırım. Üstelik LF daha sessiz.
  11. Hamza Ensar Sağlam

Yardım 360mm Sıvı Soğutucu Önerisi AM5

LF2 ve Galahad’dan iyisi yok ülkemizde. O ikisi varkende X73 bakma bile.
  12. Hamza Ensar Sağlam

Hangi monitör mantıklı?

LG.
  13. Hamza Ensar Sağlam

Video SONUNDA BİRİ AKIL ETTİ! En Serin Çalışan RTX 3060 Laptop

Her modelinde olduğu gibi yine Tongfang’tir kesin 😁 Çöp…
  14. Hamza Ensar Sağlam

SATA 3 SSD Tavsiyesi (1-2 TB)

Bu bütçede başka SSD bulabiliyor musun? Bulamıyorsan bu para verilir, çok basit mantık.
  15. Hamza Ensar Sağlam

SATA 3 SSD Tavsiyesi (1-2 TB)

Buyur: Link Removed Kronik sorunu yok, P210 gibi depolama amacı dışı kullanılırsa naneyi yemez ve bilindik.
  16. Hamza Ensar Sağlam

Covid aşısı

Vurulmadım. Babamda 1 Biontech 1 Sinovac vuruldu. Biontech hem daha kötü yaptı hemde bağışıklık sistemini yerle bir etti.
  17. Hamza Ensar Sağlam

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

Tier list yaparken renk kalitesini hesaba kattın mı?
  18. Hamza Ensar Sağlam

Epic Games Ücretsiz Verilicek Oyunları Sızdırıldı

İlk açıldığında mizah ve eğlence kısmında olmadığını hatırlıyorum. Sonradan taşınmış olabilir🙂
  19. Hamza Ensar Sağlam

Yardım İşemciyi hangi stress testi programıyla test etmeliyim?

İşlemcilerin fabrikasyon hata ile bozuk çıkma ihtimalleri milyonda bir. Zaten çalışıyorsa sorun yoktur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.