Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

İnceleme Dünyada bir ilk 500Hz Gaming Monitör

Scale bozulmadan yapabiliyor.
  2. Sea

Duyuru Beklenen An Geldi! ModArt M9 Sistem geliyor 🥰

Random bi cevap alıcaksın kim nerden bilebilir. 25 Adet İtopya Acıbadem, 25 Adet İtopya Beylikdüzü, 25 Adet İtopya Airport ve 25 Adet İtopya Anakara Arayıp sorabiliyorsunuz google da aratınca telefon bilgileri/adresleri var ^^
  3. Sea

13400F i sunmuş olduğundan dolayı tebrik ediyorum çoğu hazır sistemde yeni nesil unutuluyordu.
  4. Sea

Rx580 4gb alınır mı?

Sahibinden.com da PARAM GÜVENDE ile satın alabiliyorsun...
  5. Sea

Rx580 4gb alınır mı?

4gb vram almada ne alıyorsan al bu fiyata...
  6. Sea

vodafone casper 27inç monitör

O kadar detay bilmiyorum kolay gelsin.
  7. Sea

Ebeveyin üzerine ek kart çıkartabiliyorsun onun ödemesini kendin yaparsın...
  8. Sea

Ek kart çıkartabilirsin yaşını bilmiyorum ama eğer 18 veya altında isen ebeveynlerinden ek kart çıkartıp taksitlendirebilirsin yinede...
  9. Sea

Bahsettiğin panelin çözünürlüğü eğer 1080P ise ve acil monitör ihtiyacında isen 2K bir monitörü almaktansa kesinlikle 1080P bir paneli öneririm fakat konu almaya gelseydi eş dost un kredi kartına taksit yaptırtıp aylık parayı ödemeyi tercih ederdim,kişilik veya benzeri sebeblerden...
  10. Sea

Eğer renk doğruluğu ile işin yoksa ve illaha şu an şu dakika bu monitörü alıcaksan hayırlı olsun diyelim ama ben önermiyorum sebeblerini zaten açıkladım ama son bir özet geçiyim VRAM ÇOK YETERSİZ İşlemci ÇOK YETERSİZ ( İşlemci değiştirilmeden önce bu monitör alınıcaksa rx6500xt en az 8gb vramli...
  11. Sea

6500XT alıcağına keşke 2. el bir 1070 vesayre tercihi yapsaydın...
  12. Sea

Nakitin olmadığından vodafone a geçiceğine taksit yaptırıp 27 inch 1080P bir monitör almaya ne dersin? veya çok ufak bir kredi çekmek ?
  13. Sea

PPI yüzünden 2K seçiyorsan oyun konusunda geri adım atman lazım veya ekran kartını acilen 8gb vram minimum olucak şekilde değiştirmen lazım ki 1440P için benim önerim minimum 10GB vramdir. 4GB vram ile 2K ya geçiş yaparsan takılmalardır vesayre oyun oynayamaz hale gelebilirsin ben bile 1080P...
  14. Sea

Monitör ayrıca TN , IPS değil ! eğer renk doğruluğu önemliyse uzak durmalısınız.
  15. Sea

RX 6500XT sadece 4GB VRAM ile gelmekte olduğundan 1080P de bile bu monitörden zar zor yararlanıcaktır ekran kartını yükselticek bütçeniz olmadıkça 2K bir monitör almamanızı öneriyorum.
  16. Sea

Öneri Corsair 2000D

Video ^^
  17. Sea

b660 yine iyide amd tarafında x670 hangi kafayla yapıldı anlamıyorum yine x670e nin bir amacı varda x670 ne halt yiyor
  18. Sea

i5 12400F b660 3060 veya 3060ti 2x16 3200mhz ram 500gb nvme veya 1 tb nvme kasa belli zaten ...
  19. Sea

Soru ChatGPT hakkında düşünceleriniz ?

10 milyar dolar yatırım alan bir şirketle alakalı düşüncemi belirtmesemde önemi ortada olur herhalde. ^^ Fakat AI bir basamak daha atladı buda bunun kanıtıdır ve bundan sonrası Skynet dir...
  20. Sea

Rtx 3070 Ti Sistem Vs Rx 6800 Sistem

wattman hatası klasik amd yazılımsal hatalarından elbette bir olasılık olsada olasılıkları pek ciddiye almıyorum mantıken covid atlatamamış ve şuanda bu yazıyı yazamamış da olabilirdim oda bir olasılıktır... Sıfır bir ekran kartı almak 4090 harici gereksiz ve mantıksızdır ne zaman ki bu 2. el...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.