Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. WesterN

Asrock b450m

Yalnız M.2 SSD'yi unutmamak lazım. PCIe 4.0 ile PCIe 3.0 arasında %40'lık kadar performans farkı var.
  2. WesterN

Asrock b450m

İş görür fakat bu çipsette PCIe 3.0 destekliyor.
  3. WesterN

Asrock b450m

Anakart VRM olarak besler ancak PCIe hattından tam verim alınamaz sadece. Anakart PCIe 3.0 destekli. işlemci PCIe 4.0. Bu bağlamda B550 yongasetli anakartlara yönelmek gerekiyor.
  4. WesterN

Ryzen işlemci seçimi

Hayır. Darboğaz olmaz.
  5. WesterN

Ryzen işlemci seçimi

Yani Ryzen 5 3600 daha mantıklı olur. Ryzen 5 2600 ile %30-%34'e kadar varan performansı farkı var takribi olarak.
  6. WesterN

Yardım Ram Frekans ayarlamama sorunu

Rica ederim. Anakart üreticisi sınır koymuş olabilir.
  7. WesterN

Topraklama olmayan priz bilgisayar bileşenlerine sorun yaratır mı?

Tavsiyesi yok gibi bişey. Topraklama olmadan olmaz maalesef. Bu bir nevi kumar oynamakla eş değerdir. Topraklama olmadığı için akım korumalı prizde tam randımanlı çalışmaz. Kısa vadede baş göstermese bile zaman içerisinde istenmeyen durumlar yaşanabilir.
  8. WesterN

Yardım İndirme yapmıyor

ISS'in alt yapısından kaynaklanıyor bu durum. Müşteri hizmetlerini arayıp hattı kontrol ettirmende fayda var.
  9. WesterN

Ryzen 5 5600 için uygun fiyatlı soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-x123-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123-fiyati,1120954148.html
  10. WesterN

Öneri Ryzen 5 5500 + RX6600 kombini varsa uzakdurun.

Yani şuan için AM4 ölü soket olsa da 1080p için minimum Ryzen 5 5600 + RX 6600 XT veya RX 6700 XT modellerini tercih etmelidirler. Ryzen 5 5500 ile 5600 arasında performans farkı olduğu aşikar.
  11. WesterN

Yardım Ram Frekans ayarlamama sorunu

Anakartın eski tip (Legacy) BIOS olmasının hasebi ile RAM belleklerinin destek verdiği max. hız 2933 MHz ile sınırlıdır. Yani yükseltme olmaz.
  12. WesterN

İnceleme MX4 vs Rampage T100 vs GD900-1 Termal Macun Testleri

GD900-1 derim ben. En azından pump-out yapma gibi olumsuz bi' durumu yok.
  13. WesterN

Yardım Hangi klavyeyi tercih etmeliyim

Her ne kadar tactile olsa da, brown switch derim. Çünkü blue switch'e göre daha sessiz.
  14. WesterN

Bu sistem alınır mı sizce?

PSU, FSP ile değiştirilebilir. Onun haricinde güzel sistem.
  15. WesterN

Fırsat Ryzen 5 8400f 3879TL

Aslında Ryzen 5 5600 daha makul olacaktır. Çünkü Ryzen 5 5600x ile aralarında %1 gibi performansı farkı var. Aradaki 600 TL'yi çöp etmeye gereği yok kanaatindeyim.
  16. WesterN

Yardım Zoko Ozzy kasaya 240mm sıvı soğutucu önerisi

Alınacaksa eğer 240r v2 öneririm. MSI ilk partilerinde sorun olmuştu ancak bunu v2 versiyonları ile çözmüşlerdi. Fakat yine de o işlemci için attığım soğutucu yeterli gelecektir. Güzel performansı var.
  17. WesterN

Yardım Zoko Ozzy kasaya 240mm sıvı soğutucu önerisi

Sıvı soğutmadan ziyade, bu işlemci için iyi bi' kule tipi soğutmada iş görecektir. Sıvı soğutmaya pek gerek yok. https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.