Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Öneri Hangi sistemi almak mantıklı

1. Tabiki gayet güzel sistem
  2. K

Öğretmenlerin Bilmemesi Gereken Özellik

Herhangi bir slayt yapmanız gerekiyor zaman yok yada uğraşmak zor mu geliyor 🙂 dert değil bu söyleyeceğim şey sayesinde saniyeler içinde slaytıniz hazır Örnek veriyorum Atatürk'ün hayatının slaytıni yapmanız lazım yapmanız gereken şey Google ye "Atatürk'ün hayatı ppt" yazmanız Sonra bu çıkıyor...
  3. K

Bilgisayar montajı baya zor bir iş sanırım

Bende Rog sevdalısıyım senin sistemde çok güzel oluyor şimdiden keyifli kullanımlar
  4. K

Hay maşallah taş gibi sistem ayıptır sorması ne kadara geliyor bu sistem knka 😊 Ben şu anakarti çok beğeniyorum https://www.sinerji.gen.tr/asus-rog-strix-z690-a-gaming-6400mhz-oc-rgb-m2-wi-fi-1700p-atx-anakart-p-42837?srsltid=AYJSbAfpGF4YZCHRcIj-G7qwAKFPTXWyol8iwEppIDepMKHrdyIQZ0PM89Y
  5. K

İstanbul da isen gelip kurayım ücretsiz değilsen online bağlantı ile yardımcı oluruz canını sıkma biz buradayız brom
  6. K

Video Dört Gözle Beklenen AMD Radeon RX 7900 XT Geldi

Hayaller Paris gerçekler Dolar
  7. K

Monitör tavsiyesi 3.5 K ?

Link Removed
  8. K

Profil Fotoğrafına GIF gelecek mi?

Bence gerekli bişey değil ya o forum şuan için güzel birkaç eksiği veya fazlası var onlarda zamanla oturur zaten
  9. K

Ryzen 5 5600 - RTX 3060 Ti sistem için 550W PSU yeterli mi?

Teorik olarak yeterli ama bütçe varsa daha yüksek almak daha iyi olacaktır
  10. K

Hayat nasıl gidiyor ?

Böyle düşünerek kendimizi yıpratmaktan başka bişeye yaramaz ona bakarak pozitif olabilirsin
  11. K

Hayat nasıl gidiyor ?

Onu diyorum işte kafanıza gerçekten takmayın bizi bu duruma getirenlere yazıklar olsun ama kendinizi karalara bağlamayın sağlığınız herşey den önce gelir herkesin hayatı mükemmel değil benimde sıkıntılarım elbette var ama her zaman pozitif olmaya çalışıyorum sizlere de tavsiyem pozitif bakmaya...
  12. K

Hayat nasıl gidiyor ?

Öyle bişey mi dedim porsiyon ile ne ilgisi var ben sağlıklı ise bir insan dünyayın en zeniginidir diyorum Sabancı oğlu için ne demişti bir çift ayakkabı giyebilmesi için ikizlerimi veririm demişti sağlık önce gelir onu söylüyorum önce sağlık sonra para
  13. K

Hayat nasıl gidiyor ?

Elimizden başka bişey gelir mi ki büyük hastalık olmasın dua edelim bu yüzden şükretmek gerekiyor
  14. K

Hayat nasıl gidiyor ?

Gitmiyor zorluyoruz Allah'a şükür ki saglikliyiz elimizdeki en büyük Servet de bu
  15. K

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Biz hâlâ direniyoruz yakmamak için bakalım hala yakmadik
  16. K

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

500 stok lu sistem mı 🤔
  17. K

5600g sistem 7500tl

Yok ya alınmaz bence apu sistem ne olursa olsun bütçenizi zorlayın Ekran kartlı bakın
  18. K

20000 tl hazır sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/206380/technopat-tn3-intel-i5-12400f-asus-radeon-tuf-rx-6800-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/
  19. K

Video Üçü Bir Arada 😁 MSI Prospect 700R, Z790 DDR4 ve ATX3.0 PSU

İzlediğiniz şeyin önüne geçiyor gibi oluyor bence belli bir süreden sonra
  20. K

Soru Hangi SSD Daha İyi ?

Samsung daha iyi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.