Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Hazır mısınız Arkadaşlar 😉 Yeni sistem çok yakında.

Sistem için yeni fiyat tahminim 😃 Rtx 2060 olursa 9250tl
  2. K

Hangi DDR5 Anakart Tercih Ederdiniz ?

Para olsa bunu mu yapardın gerçekten 😃 1669103212 Asus prime alırdım ben. Olsam
  3. K

Format atamıyorum

Direk boot tuşu ile var olan diskler arasında geçiş yapabilirsin açılırken boot tuşuna basmak yeterli olacaktır
  4. K

Format atamıyorum

Anakart modeli neydi?
  5. K

Yardım Masa ve Sandalye Önerisine İhtiyacım Var !

Gidin marangoz dan MDF kestirin 4 ayak alın nalburdan internet den de karbon kaplama mis gibi çiçek gibi masa size isterseniz yanlardan da RGB led döşeyin daha ne olsun 😃
  6. K

Yardım Masa ve Sandalye Önerisine İhtiyacım Var !

RGB diye bu kadar para verilmez bence 1669066313 Al bunlardan kendin yap daha iyi hemde karbon kaplama olur https://www.n11.com/urun/ham-mdf-18-mm-levha-sinirsiz-olcu-412205912-20996177?magaza=venfa...
  7. K

Bu Fiyata Daha İyisi Bulunur mu?

Hiç güzel değil ve kullanışlı durmuyor marangoz dan yaptırsan daha iyi sade bişey güzel gider bence
  8. K

7/8 FPS fark eder o kadar da etmez yani şunu söylemek istiyorum 3050 çöp değil 2060 olur 3050 olur ikiside performanslı kartlar
  9. K

Öyle bir sistem yok du hikaye o Gencer gaming reklam yaptı birkaç kişiye verdi geçti maksimum 15 kişi almıştır
  10. K

RTX 3050 de güzel Kart neden bu kadar sevilmiyor anlamıyorum 2060 ile aynı aşağı yukarı hatta VRAM 3050 de 8 GB 2060 da 6 GB geçmemesi demen bence yanlış temennim 8 in altında dersen eyw anlarım kaldı ki 8k ya yapması çok çok zor
  11. K

8 i nasıl geçmemesi gerekiyor kim yaptı 8 in altında rtx 2060 veya 3050
  12. K

Boşver onları sen biri yaptı diye ona özel olacak anlamına gelmiyor o zaman bakkal in yanına bakkal kuaförün yanına kuaför açılmasın o mantıkla bakarsak
  13. K

Hepsiburada Efsane İndirimler

Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed
  14. K

İlla onun olmasına gerek yok grup buluşması da yaparız @ModArt Levon hocam da gelir belki 😃
  15. K

Ayıpsın gelin yemek ısmarlariz cansiniz hepiniz
  16. K

Öneri Bu sistem iyi mi?

Fiyat pahalı 8k ya değmez hiç
  17. K

Soru DDR4 anakarta DDR5 Ram Takılırmı ?

Tabiki öyle olmaz ddr5 ile DDR4 farklıdır
  18. K

Guvenilmiyor deme sürpriz yapıyorlar de daha doğru olur
  19. K

İncehesap Kasım İndirimleri

Napsin gençler çalışıyor işte

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.