Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Sizce 2. El rtx 2060 alınır mı?

Gerekli testler yapılarsa alınabilir hesap pek güven vermedi miningci havası var 😂
  2. K

PSU&Kasa ve 1TB M.2 SSD önerisi

1300 e 1tb M2 anca olur kral
  3. K

Rx580 4gb alınır mı?

Esenler kardeşim
  4. K

Rx580 4gb alınır mı?

Sıkıntı yok İstanbul da bul ben alır sana gönderirim biz bir aileyiz
  5. K

Rx580 4gb alınır mı?

RX 580 8gb iş görecektir o zaman
  6. K

Seçili ASUS B650 ve B760 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye!

Seçili ASUS B650 ve B760 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye! Kampanya Periyodu 20 Ocak 2023 - 19 Şubat 2023 Başvuru Periyodu 4 Şubat 2023 - 12 Mart 2023 https://www.asus.com/tr/events/infoM/activity_b650-b760-gladius-bundle/
  7. K

Fırsat Seçili ASUS B650 ve B760 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye!

Seçili ASUS B650 ve B760 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye! Kampanya Periyodu 20 Ocak 2023 - 19 Şubat 2023 Başvuru Periyodu 4 Şubat 2023 - 12 Mart 2023 https://www.asus.com/tr/events/infoM/activity_b650-b760-gladius-bundle/
  8. K

Rx580 4gb alınır mı?

Ekran kartı için bütçe nedir
  9. K

Fırsat cNed Özel İnceHesap sistem RTX3060 [13.999TL]

10.nesil mı kaldı gereksiz bir sistem bence
  10. K

Duyuru Beklenen An Geldi! ModArt M9 Sistem geliyor 🥰

İncehesap da iyi olmuyor parça kalitesi yok
  11. K

Sistemim 240 hz desteklermi

RX 6600 FPS oyunları haricî 240fps vermez diye düşünüyorum
  12. K

Soru İkinci El Ürün Satarken Faturada Kimlik Numarasını Çizmek Sorun Olur Mu?

Ben TC bile veriyorum ama ikinci el satış sözleşmesi de yapıyoruz karşılıkli TC ler ve imzalar da oluyor sattıgima dair onunda aldığına dair
  13. K

Yardım Ram MHZ Seçimi İşlemci / Anakart

Expo olanlar pahalı diye demiş olabilirler 🙂 aldığınız ddr5 ramlara anakartin sağladığı destek ve ram desteği kadar oc yapabilirsiniz
  14. K

Ddr5 herhangi bir ram alabilirsin sistemin ddr5 ise Expo olmasına gerek yok oc profili anlamına gelir xmp gibi düşün Zaten neredeyse bütün ramlar oc a açık Cl düşük ddr5 ram alabilirsiniz sorun olmayacaktır
  15. K

Yardım Laptop internet hız sorunu

Laptopun desteginden dolayı olabilir altyapıniz kaç mbps
  16. K

AMD Expo ddr5 destekli anlamına gelir anakart ddr5 ise Expo alınabilir ddr4 ise normal ddr4 alacaksınız

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.