Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Mesh Router Önerisi

Bu güzel https://www.gaming.gen.tr/urun/241156/asus-zenwifi-xt8-wi-fi-6-gaming-ai-mesh-aiprotectionpro-torrent-bulut-dlna-kablosuz-ag-dagitim-mesh-sistemi2li-paket/
  2. K

FSP Hydro PTM Pro ATX 3.0 1200W PSU nasıldır?

Çok güzel PSU dur PCI 5.0 destekli üst seviye sistemler için F/P oranı yüksek modeldir
  3. K

Mesh Router Önerisi

10k çok değil mi ya 😂
  4. K

Mesh Router Önerisi

Bütçe nedir bende de gigafiber var ama kendi modemlerini kullanıyorum şimdilik sorun yok pek
  5. K

Askerlik anısı

1 ay Zaten ya ne masası geldikten sonra kafamda değişik planlar var 😁
  6. K

Askerlik anısı

Ben geçen sene yatırdim 55 bin mıydı neydi şimdi 105 bin Geçen sene bedelli öyle oluyor bir sene önce yatırıyorsun seneye gidiyorsun misal şimdi yatıranlar seneye gidecek
  7. K

Askerlik anısı

Teşekkür ederim hepimizin yolu bahtı açık olsun Dur la Eylül de gideceğiz kısmetse daha çok var 😃
  8. K

hazır sistem tavsiyesi

Donanım Arşivi çıkacak diyip milleti ümitlendirme bence bütçesi dahilinde güzel bir sistem varsa alsın her geçen gün zam geliyor
  9. K

Askerlik anısı

Eylül de gidicem bedelli bakalım inşallah gelince anlatırım 😃
  10. K

Mesh Router Önerisi

Telefon wifi kaçı destekliyor veya bağlı olan cihazlar
  11. K

12 k gaming hazır sistem tavsiyeleri

Bu bütçe ile şuan bunlar var https://www.gaming.gen.tr/urun/234717/haqqus-hb5-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Link Removed Link Removed Link Removed
  12. K

M9 sistem geldi kablolama nasıl?

Sıkıntı yok güzel bir şekilde yapılmış güle güle kullan
  13. K

Başka forumda haksız yere yasaklama aldım

Bu technopat zaten banlamak için kurulmuş bir forum bende üye oldum bir süre hiçbir saygısız söylemim de olmadı yanlış bişey de demedim sürekli bir uyarı ban atma pesindeler bu modart PC forum tam bir aile onu diyebilirim belki şuan az kişiyiz ama birbirimize olan saygımız da bitmez sevgimiz de...
  14. K

M9 montajını yapamayan oldu mu veya zorluk çeken

Herhangi bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olmaya hazırım 😊
  15. K

M9 sistemi kargolanan oldu mu?

Bütçeye bağlı en iyi performansı wifi kart verir bence ama USB de iş görür
  16. K

Kullanabilirsin bunu bundan çıkan internet kablosunu kasaya takarsın internet gelir ama kablosuz istersen ayrı USB veya WiFi kartı alman lazım
  17. K

Bu kadar kasmayın 😃 güvenle elinize ulaşacaktır geldikten sonra ekran kartını takıp kullanabilirsiniz hepinize şimdiden hayırlı olsun
  18. K

Gelmesini İstediğiniz Cumhurbaşkanı Kimdir?

Ülkeme toprağıma vatanıma vatandaşıma hainlik yapmayan vatandaşını düşünen halkının rahat yaşaması için elinden geleni yapan kişi gelsin
  19. K

İşte vefakâr dost böyle olur 😁
  20. K

Öneri Rtx 4090 PSU önerisi ''Thor'' Hariç

Sanki biraz uzadı o daha iyi bu daha iyi konusu 😃 bence bütçeniz neye yetiyorsa onu alın geçin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.